Ostalo

Prvenstvo Hrvatske u štafetama je potpuni uspjeh, slijedi Miting otvorenja sezone 2018

Prvenstvo Hrvatske u štafetama natjecanje je nastalo prije sada već tri godine kada je u razdoblju prijedloga klubova prema savezu stigao i naš, upravo za kreaciju natjecanja koje je nadležna komisija (natjecateljska) prihvatila i već u startu činio se to kao dobar potez, a sada što vrijeme više odmiče možemo reći kako je to bio vrhunski potez jer u ovom trenutku vjerojatno se radi o našem trenutačno najkvalitetnijem i najmasovnijem natjecanju državne razine (s proglašavanjem prvaka i podjele medalja) koje imamo.

VIDEO: Kako je nasta(ja)la prva prava atletska dvorana na Velesajmu

Ovog tjedna počeli su i prvi treninzi u novoj dvorani pa smo vam u tom smislu pripremili kratki rezime većine stvari koje smo u proteklih godinu i pol dana objavljivali na našoj stranici i društvenim mrežama. Na jednom mjestu tj. jednom videu. U prijevodu, gledate lijep prikaz preobrazbe 'ružnog pačeta' u 'labuda'.

Dvoransko domaći-međunardni vikend: Seniorska subota u Istanbulu, mlađekadetska nedjelja u Rijeci (FOTO)

Prije nego što iduću subotu 'krstimo' zagrebačku dvoranu na prvom njezinom natjecanju, red je da ispratimo kako treba nova dva natjecanja, prvo nas u subotu 17.2 očekuje seniorsko izdanja Balkanskog dvoranskog prvenstva, a 18.2 i nedjelja očekuju posljednje ovogodišnje dvoransko natjecanje u Rijeci na kojem nastupaju mlađi kadeti i mlađe kadetkinje. 

VIDEO: 10 GODINA najboljeg kluba Hrvatske

Nakon jučerašnje dodatne potvrde najuspješnije klupske godine u kojoj smo ponovno proglašeni najboljim klubom (za 2017. godinu), došao je trenutak da na još jedan način obilježimo naših deset godina.

VIDEO: Marko Jakopović gostovao u Otvorenom

Dopredsjednik našeg kluba, Marko Jakopović, inače i pročelnik Zavoda za tumore pluća KBC Zagreb, prije tjedan dana gostovao je u HRT-ovoj emisiji "Otvoreno" govoreći o temi poskupljenja duhana, ali općenito o velikom broju ljudi koji boluju od tumora pluća prouzrokovanim upravo ovim problemom općenito prevelikog broja pušača u Hrvatskoj.

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook