Ostalo

Nove sjajne odluke Stožera, jedna od njih je obustava treninga i natjecanja, barem do 21. prosinca

Korona svuda oko nas Foto: S. Marekovich Korona svuda oko nas

Stožer civilne zaštite Republke Hrvatske ponovo nas je sve 'razveselio' sa zadnjim setom odluka vezanim uz pandemiju COVID-19.

Iako su samo prije tjedan dana bili donijeli novi set mjera i pritom najavili praćenje brojeva kroz iduća dva tjedna, odigralo se drugačije i Hrvatska se sada nalazi pod novim restrikcijama koje su nažalost ovaj puta značajno i obuhvatile sport. Sve navedeno vrijedi od 28. studenog.

Samim time dužni smo navedenom odlukom do 21. prosinca (sa željom da to stvarno bude samo do tada što nismo baš optimisti) obustaviti programe atletske škole i vrtića. Za više informacija preporuka je da kontaktirate svoje trenere i trenerice. 

U navedenom razdoblju pravo treninga će imati sportaši I., II. i III. kategorije tako da ne stajemo u potpunosti, ali malo je reći kako nismo oduševljeni cijelom izvedbom ove predstave, posebice u kontekstu (lažnih) obećanja koja su se davala proteklih tjedana od strane glavnih i odgovornih osoba.

Ne preostaje nam ništa drugo da vas pozovemo da ne napustite fizičke aktivnosti te se nastavite kretati što više dozvoljenim javnim površinama sukladno važećim pravilima.

A o ovome ćemo još pričati...

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook