Ostalo

Transfer IN/OUT: Nova imena u našem klubu za 2021. godinu

Prometno i u ovom prijelaznom roku Prometno i u ovom prijelaznom roku

Obično smo ovu vijest za prijelazni rok objavljivali početkom 1. mjeseca, ali s obzirom da će sezona početi nešto kasnije nego inače te smo u razdoblju kad (još) nema previše vijesti, ne treba žuriti s objavama...

Slično kao i prošli prijelazni rok, i ovaj je bio poprilično šarolik, kako ulazno, tako i izlazno.

Sam službeni dio prijelaznog roka zaključen je 31.12, a i žalbeni postupci su do sada vjerojatno svi završeni.

U tom smislu toplu dobrodošlicu želimo našim novim članicama i članovima: Dora Grgić, Pamela Fauković, Paula Plepelić, Ivan Cvitić, Matija Razum, Ivor Kleković, Tvrtko Petrlić, Patrik Tomić, Lucija Keleković, Bojan Kuljić i Ana Štefulj. 

Posebno se tu u seniorskom kontekstu ističe potonja navedena koja će sigurno doprinijeti rastu kvalitete rezultata u tom djelu dok je velika većina ostalih oni koji će svoj doprinos dati u mlađeuzrasnim kategorijama.

Za sve nam je drago da su se odlučili za nastavak svoje karijere u našem klubu te im želimo puno uspjeha i sreće u godinama pred nama!

Uz zahvale za doprinos klubu, puno sreće u nastavku karijere želimo onima koji su otišli u dugom smjeru: Lucija Leko, Filip Mrčić, Marino Jukić, Petra Žitnik, Ian Horvat, Ivan Dračar, Bruna Janček, Mia Marek i Wanda Haber Zelanto.

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook