Vijesti

Od ponedjeljka počinju službeni treninzi: Atletska škola i vrtić ponovno u pogonu!

Kao što smo i najavili, tijekom tjedna je sukladno odluci nadležnih tijela i Sportski park "Mladost" konačno otvoren za treninge svih članova i članica. Naravno, prilikom toga respektirati ćemo i izrečene preporuke koje se tiču bavljenja aktivnostima, a svakako nam u prilog ide velika prostornost našeg stadiona koja će uvelike olakšati pridržavanje spomenutih uputa.

PONOVNO OMOGUĆENI UPISI Čekamo vas u našoj školi atletike!

Polagano izlazimo iz razdoblja krize uzrokovane virusnom pandemijom i okrećemo se sportskim aktivnostima za sve u skladu sa propisanim uputama i preporukama treninga (počevši od našeg samog mjesta održavanja treninga koji omogućava višestruku provedbu istog) te otvaramo mogućnost priključivanja našem klubu!

UPISI Atletska škola 2020: Napravite svoje prve atletske korake!

Dolazak toplijih i ljepših dana (i figurativno i preneseno) odličan je poziv za sve koji žele upoznati ponudu kraljice sportova kroz naše treninge i programe različitih sadržaja na atletskom stadionu uz Savu koji velikom prostranošću više nego zadovoljava postavljene epidemiološke zahtjeve koji se tiču problema zvanog COVID-19.

Sretan Uskrs

U nešto težim vremenima (nego što je većina navikla) nismo zaboravili na današnji dan slavljenja radosti života.

VIDEO: Žele brončani limač na dvoranskom prvenstvu Hrvatske u višeboju!

Prvi dan dvoranskog prvenstva Hrvatske u višebojima (u svojem 2. izdanju) donio je zaključke u nekim disciplinama i kategorijama, počevši od onih najmlađih. Kao i na otvorenom, sam plasman manje je važan od same vrijednosti rezultata koja se boduje prema važećim tablicama WA (bivši IAAF). Odmah da ne bi bilo zabune, postoje posebne bodovne tablice za višeboje.

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook