Vijesti

NAJBOLJI u bilo kakvim uvjetima: 5. godinu uzastopni osvajači seniorskog Kupa Hrvatske uz reprizu seniorskog ekipnog PH!

U dva dana seniorskog Kupa Hrvatske i Ekipnog prvenstva Hrvatske na stadionu uz Savu prošli smo zaista sve varijante vremenskih uvjeta, od onih najgorih (vjetar, kiša, potop...) do onih najboljih (sunce, ugodna temperatura), a nadodajte uz to sve i dalje prisutnu COVID-19 situaciju. No kvalitetnih ostvarenja nije nedostajalo, počevši od onog kojeg se tiče samog sustava natjecanja.

Povratničko natjecanje kao pun pogodak: Rekordno PH u štafetama pokazalo svu raskoš hrvatske atletike (VIDEO)

Prvenstvo Hrvatske u štafetama najavili smo kao povratak hrvatske atletike koji je to zaista bio s najvećim brojem (skoro 150) štafeta do sada kao i dolaskom od 26 klubova. Ta lista mogla je biti još veća za koji klub i u tom smislu nam je žao da neki nisu iskoristili priliku, ali svatko bira i određuje svoje dolaske na natjecanja i taj dio nije sporan.

Miting u Mariboru: Pobjede za Mrčića i Oreškovića, Lončarek 2., Kolar do izjednačenja osobnog rekorda! (VIDEO)

Hrvatski atletičari i atletičarke dočekali su i nastupe izvan granice Hrvatske (jedino što možemo biti zabrinuti da trenutačnim tempom porasta zaraženih je pitanje do kada će to trajati), u Mariboru koji je otvorio vrata i za strane državljane (ne samo svoje) koji je sada netipično poslužio mnogima za otvaranje sezone s obzirom na njezin kasniji početak.

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook