Vijesti

VIDEO SPOT: Atletski klub Agram - najbolji klub Hrvatske u 2020. godini!

Usprkos čudnoj i teškoj COVID-19 sezoni 2020., stiglo nam je novo priznanje Hrvatskog atletskog saveza i osvojili smo sveukupno 7. naslov najuspješnijeg kluba u Hrvatskoj za nastavak nevjerojatnog niza kojim brojimo 6 takvih uzastopnih titula. Više nego dobar povod za objavu još jednog videa koji je do sada vjerojatno i 'najšareniji' kojeg smo imali u sklopu ovakvih prigoda.

Ipak još jedno prvenstvo Hrvatske za kraj sezone, i to u hodanju na 20 i 50km

Iako su se stožeri i sva institucionalna tijela pobrinula da sporta (zasad) bude što manje u Hrvatskoj, posebice kada su treninzi u pitanju (barem do 21. prosinca što je očekivano obuhvatilo cestovno prvenstvo Hrvatske koje je bilo planirano za ovu subotu), ipak ćemo imati još jedno pojedinačno prvenstvo Hrvatske. Doduše, izvan granica nje, ali nije ni prvi, a ni zadnji put.

Kad nema PH u krosu, ima Agramovog krosa

Ovaj vikend trebalo se održati Pojedinačno i ekipno prvenstvo Hrvatske u krosu, ali je nakaradni Stožer civilne zaštite Grada Varaždina dozvolio održavanje istog jedino u varijanti da ne bude više od 50 ljudi s jasnom idejom da se natjecanje ne održi. 

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook