Treneri

Jasmina Katalinić

VODITELJ ATLETSKOG VRTIĆA

Mobitel : +385 98 639 196 

E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Nina Katalinić rođena je 16.11.1967. i nakon završetka srednje škole "Pedagoški obrazovni centar" u Zagrebu počinje studirati na Kineziološkom fakultetu uz bavljenje atletikom gdje je pretežno nastupala na 400/800m, a u potonjoj disciplini je bila i reprezentativka Hrvatske.

Značajno veći trag i uspjeh postiže kao atletski trener tj. kasnije nakon završetka studija i kao voditelj atletske škole Mladosti i osoba koja pronalazi najveće atletske talente. Potvrda navedenog je i staž dugogodišnje izbornice hrvatske kadetske (U16) reprezentacije kao i podatak da je višestruki laureat titule najuspješnijeg trenera Hrvatske i Zagreba u kategoriji kadeta.

Njezini (izvorni) sportaši kroz atletsku školu i kasnije naprednu grupu osvojili su preko 2000 naslova državnih prvaka u mlađim dobnim kategorijama, postigli preko 100 državnih rekorda, broje preko 1000 nastupa za reprezentaciju Hrvatske te osvojili najveća svjetska ili europska odličja. Iako radi u školi spomenutog atletskog kluba, velik broj tih sportaša se kasnijim odlaskom isprofilirao i kroz druge atletske klubove (Dinamo-Zrinjevac, Zagreb-Ulix...)

Konkretnije, radi se o nekim imena kao što su Danijela Grgić, Kristina Perica, Ljiljana Ćulibrk, Ivan Pucelj, Marijo Baković, Valentina Srša, Jurica Grabušić, Nedžad Mulabegović, Ivana Brkljačić, Luka Aračić... itd. 

Od 2009. godine je u AK Agram i preuzima ulogu voditelja atletskog vrtića koji je preteča atletske škole s idejom uloge 'inkubatora' budućih velikih atletskih nada koje i od navedenog vremena i proizlaze od svih današnjih juniora i seniora u klubu.

Isto se ubrzo i ostvaruje, klub je već više od 10 godina (bliže 15) redovito najbolji (ili među najboljima, kontinuitet je uvijek prisutan) na svim uzrasnim natjecanjima, bilo pojedinačnog i ekipnog konteksta.

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook