Ostalo

ČETRNAEST godina Atletskog kluba Agram

Vizual za 14 godina Foto: AK Agram Vizual za 14 godina

Prošao je i 13. rođendan te smo dočekali iduću obljetnicu - 14 godina Atletskog kluba Agram!

Podsjetimo, klub je osnovan 12. listopada što je ujedno današnji dan kada obilježavamo taj trenutak koji je u mnogočemu promijenio mnoge živote.

Što tek reći za ovu i prošlu godinu koja je s koronavirus krizom po tom pitanju za velik dio stanovništva svijeta napravila velike promjene. Srećom, stvari se nekako normaliziraju pa se nadamo kako ćemo do 15. rođendana doći do još normalnije situacije kako bi to proslavili jednom prigodnom i svečanom proslavom.

No sve u svoje vrijeme, pred nama su nova uzbuđenja u 14. godini rada koja numerički ima određene pozitivne životne vrijednosti koje se nadamo zadržati i nadograditi.

Stoga nas pratite i dalje putem internetske stranice, Facebook straniceInstagram profila ili Twitter računa koji i nije tako loš kad ostale društvene mreže padnu. Posebno neumorni smo na YouTube kanalu koji broji preko 6000 videozapisa!

Koristimo priliku zahvaliti se našim atletičarima, atletičarkama, trenerima, trenericama, profesorima, profesoricama, prijateljima, prijateljicama, sponzorima, roditeljima i šire (svi oni koji su dio našeg kluba) na svemu što smo napravili kroz 13. i 13 godina kluba te ćemo se potruditi nastaviti u istom kvalitetnom ritmu!

Onako kako i priliči službeno najboljem klubu Hrvatske.

Ocijeni sadržaj
(3 glasova)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook