Ostalo

TRINAEST godina Aletskog kluba Agram

Vizual Foto: AK Agram Vizual

Dočekali smo 12.10. u 2020. godini kako bi obilježili naš 13. rođendan!

Nije još puno natjecanja ostalo, a nažalost radi COVID-19 sigurno da i ta preostala održavanja dobivaju velik upitnik na trenutačne datume održavanja.

Famozna pandemija dala je svoj obol ovoj godini i sigurno ju učinila težom i neobičnom naspram prijašnjih, što od samih zabrana održavanja treninga pa postepeno vraćanje kao i kasnije održavanja natjecanja. Ne ponovilo se.

No ono što se može ponoviti je kvalitetan rad i sinergija ostvarena s našim atletičarkama, atletičarima, trenericama, trenerima, profesoricama, profesorima, prijateljicama, prijateljima, sponzorima, roditeljima i šire (sve one koji se smatraju djelom našeg kluba).

Uostalom, nismo bez razloga najbolji atletski kolektiv u Hrvatskoj te svi koji žele postati dio naše priče su dobrodošli.

Uvijek nas osim na internetskoj stranici možete pratiti putem Facebook stranice, Instagram profil koji broji preko 2000 pratitelja ili Twitter račun koji istini za volju najmanje koristimo. No zato je tu brzorastući YouTube kanal koji sada već broji preko 5000 videozapisa!

Iako u nekom simboličnom (ponajviše praznovjernom) smislu se 13. ne smatra najsretnijim na svijetu, vjerujemo da smo ga uspjeli usmjeriti u suprotnom, ljepšem kontekstu, kao i svake godine. I dalje smo tu, držimo visoku razinu kvalitete nastupa kroz cijelu godinu te nastavljamo dalje prema novoj obljetnici. Neka nam je sretna!

Ocijeni sadržaj
(4 glasova)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook