Ostalo

VIDEO: Ivana Lončarek u sportskoj rubrici "ZIP" na Z1

Ekipa Z1 televizije u sklopu svoje središnje informativne emisije iskoristila je naše snimke i porazgovarala s našom članicom o njezinim nedavnim uspjesima na seniorskom dvoranskom prvenstvu Hrvatske kao i nastavku sezone te vrhuncu za ovaj dio natjecateljske godine - Europskom prvenstvu u dvorani.

VIDEO: Atletski klub Agram, najbolji klub Hrvatske u 2018. godini

Kao što smo već i ranije izvijestili, prema Pravilniku o bodovanju uspješnosti klubova četvrtu godinu uzastopno (petu sveukupno) proglašeni smo najuspješnijim atletskim klubom Hrvatske od strane Hrvatskog atletskog saveza. Možemo nadodati kako je nedavno za iduću godinu objavljeno novo izdanje spomenutog dokumenta tako da možemo reći da je ovim dosadašnjim i zaključen jedan višegodišnji ciklus.

BEZ GRANICA Atletski klub Agram službeno najbolji klub Hrvatske za 2018. godinu!

Iako se činilo da biti nemoguće nadmašiti 2017. godinu, naš klub još jednom je napravio nestvaran podvig i nakon 2013., 2015., 2016., 2017. i 2018. godinu zapamtit ćemo kao službeno najuspješniji atletski kolektiv naše države. I to na kakav način, najbolji smo u 7 od mogućih 10 kriterija Pravilnika o bodovanju uspješnosti klubova (2013. godina)!

Božićna utrka 2018

Svake godine 24. prosinca imamo Božićnu utrku, a tako će biti i ove godine kada nam kalendarski taj dan 'pada' na ponedjeljak.

FOTO IN MEMORIAM Josip Baričić

Osim prigodnog teksta i jučerašnje objave, koristimo trenutak za oproštaj od velikog atlletskog djelatnika i putem jedne male galerije na Instagramu ili Facebook stranici.

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook