Ostalo

Milan Vitasović (1952. - 2016.)

Tužne vijesti stižu nam iz Istre, hrvatska atletika danas je osiromašena za još jednog velikog atletskog djelatnika, preminuo je trener iz AK Istra Pula, Milan Vitasović.

UPISI u ŠKOLU ATLETIKE 2016

Nova školska godina je pred vratima, idealno vrijeme za vas da se priključite ili vaše dijete/djecu da se priključe našem klubu i atletici u širokom spektru naših programa.

Prvenstvo Hrvatske i Zagreba 2016. u objektivu Renata Branđolice

Renato Branđolica pratio je Prvenstvo Hrvatske za seniore i seniorke, ali i ranije Otvoreno prvenstvo Zagreba i s ta dva natjecanja spremna nam je velika količina fotografija koja čak ne sadrži samo naše članove, već i atletičare ostalih klubova. U načelu ono što dobijemo, obično i stavljamo u naše galerije, tako je i ovaj put.

VLOG Matea Matošević #nagradna igra

Nagradno izdanje rubrike "#speedtakes: u korak s Mateom" ovaj puta ne donosi nikakve posebne goste, ali donosi nekoliko pari tenisica uz zanimljivu nagradnu igru na njezinoj Facebook stranici stoga ne propustite priliku!

Mlađe snage u Varaždinu, starije u Pitestiju

Ranije smo već najavljivali, ali nije naodmet ponoviti. U Varaždinu se ovaj vikend održava Pojedinačno prvenstvo Hrvatske za starije kadete i kadetkinje te mlađe kadete i kadetkinje dok će Pitesti u Rumunjskoj ugostiti najbolje seniore i seniorke ove (šire) regije među kojima je naravno i Hrvatska.

VLOG Matea Matošević #5

Sa novom-starom gošćom u svojem petom izdanju rubrike "#speedtakes: u korak s Mateom" naša olimpijka obrađuje sličnu, ali ne i istu temu naspram prošlog izdanja.

VLOG Matea Matošević #4

Došao je i trenutak za objavu četvrtog videa naše olimpijke koja ovaj puta ponovno ima gošću s kojom obrađuju temu uvodnog dijela treninga (prije početka trčanja).

VLOG Matea Matošević #2

Nismo dugo trebali čekati na drugi dio video serijala s našom olimpijkom Mateom Matošević koja se ovaj puta fokusirala na jutarnju prehranu.

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook