Ostalo

Odmorko Ljeto 2024

U suradnji sa Školskim sportskim savezom Grada Zagreba pripremamo još jedno "Odmorko" ljeto u rasporedu od 24.6. do 30.8.

Sretan Uskrs

Već u ožujku vam možemo zaželjeti svako dobro na dan kad slavimo radost življenja, sretan i blagoslovljen Uskrs!

The Blind Run 2023

Udruga Djeca za bolji svijet u sklopu obilježavanja svjetskog dana slijepih i slabovidnih osoba organizira jedinstveni humanitarni projekt „THE BLIND RUN 3" koji je planiran je za 15.10. u 11h na području bivše vojarne Taborec u Samoboru -> PRIJAVA.

VIDEO: Proglašeni najbolji atletičari i atletičarke grada Zagreba za 2022. godinu

Nešto kasnije nego što bi se možda očekivalo smo dobili proglašenje i laureate za proteklu godinu o okviru naše lokalne razine, ali postoji i druga strana, a to je ideja da svaki od atletičarki i atletičara dobije svoju priliku za  priznanjem na malo većoj pozornici (nego inače), Trgu Bana Josipa Jelačića. To treba pozdraviti i podržati.

Sretan Uskrs

Na dan kada slavimo život kao i radost življenja, obilježavali ga u duhu religije ili na malo drugačiji način, želimo vam svako dobro i sretan Uskrs!

 

Odmorko Proljeće 2023

Školski sportski savez Grada Zagreba za vas je pripremio još jedan Odmorko te puno aktivnosti u kojima ćete moći uživati od 11. do 14. travnja 2023. godine!

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook