Ostalo

Vikend za višeboje i Slovensku Bistricu

Ove godine malo su se drugačije poklopila natjecanja te će se Prvenstvo Hrvatske u višebojima za različite uzraste održavati kroz subotu i nedjelju, a u subotu nam je i popularni međunarodni miting u Slovenskoj Bistrici.

VIDEO: Ivana Lončarek u sportskoj rubrici "ZIP" na Z1

Ekipa Z1 televizije u sklopu svoje središnje informativne emisije iskoristila je naše snimke i porazgovarala s našom članicom o njezinim nedavnim uspjesima na seniorskom dvoranskom prvenstvu Hrvatske kao i nastavku sezone te vrhuncu za ovaj dio natjecateljske godine - Europskom prvenstvu u dvorani.

VIDEO: Atletski klub Agram, najbolji klub Hrvatske u 2018. godini

Kao što smo već i ranije izvijestili, prema Pravilniku o bodovanju uspješnosti klubova četvrtu godinu uzastopno (petu sveukupno) proglašeni smo najuspješnijim atletskim klubom Hrvatske od strane Hrvatskog atletskog saveza. Možemo nadodati kako je nedavno za iduću godinu objavljeno novo izdanje spomenutog dokumenta tako da možemo reći da je ovim dosadašnjim i zaključen jedan višegodišnji ciklus.

BEZ GRANICA Atletski klub Agram službeno najbolji klub Hrvatske za 2018. godinu!

Iako se činilo da biti nemoguće nadmašiti 2017. godinu, naš klub još jednom je napravio nestvaran podvig i nakon 2013., 2015., 2016., 2017. i 2018. godinu zapamtit ćemo kao službeno najuspješniji atletski kolektiv naše države. I to na kakav način, najbolji smo u 7 od mogućih 10 kriterija Pravilnika o bodovanju uspješnosti klubova (2013. godina)!

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook