Ostalo

ANKETA: Odaberite discipline za Miting otvorenja sezone 2017.

Bliži nam se 6.5.2017. kada je predviđeno novo izdanje našeg međunarodnog Mitinga otvorenja sezone za uvod u atletiku na otvorenom. Opširnije slijedi u danima i tjednima koje slijede, ali u samom startu nastavljamo s opcijom gdje i vama dajemo mogućnost da sudjelujete u 'kreiranju' natjecanja. 

Media talenti: Katarina Vukančić (VIDEO)

U posljednjih mjesec dana od srijede na programu Sportske televizije, u terminu od 11.35h, snimaju se i objavljuju prilozi u kojima se predstavljaju djeca sportaši, mlade koji se aktivno bave sportom i pritom postižu zapažene rezultate.

VIDEO: Priznanje čudesnom troskokašu Donatu, srebrnom s dvoranskog EP u 40. godini

Zavjesa je pala i na 34. izdanje Europskog dvoranskog prvenstva u Beogradu, natjecanja koje će se pamtiti po generalno dobrom odazivu atletskih zvijezda, u nekim disciplinama više, u nekim disciplinama manje, a i po problemima kojih je bilo, posebice u dijelu informatičkog sustava u suradnji sa sucima koji su zasigurno sputali finala sprinterskih disciplina.

Međunarodno-domaći vikend: Subota za kadete, nedjelja za 'Balkance'

U subotu se nastavlja serijal dvoranskih natjecanja u Rijeci gdje će se natjecati najbolji kadeti i kadetkinje Hrvatske za svoje medalje ili dobre rezultate. Za to vrijeme će Ana Šimić skakati na novom jakom skakačkom mitingu u Trinecu u pokušaju da bude Idući dan je na rasporedu već ranije spomenuto prvo izdanje dvoransko izdanje Balkanskog prvenstva za juniore i juniorke gdje će biti hrvatskih reprezentativaca, a između ostalog 6 naših članova i članica.

Veseli pobjednički petak 13. u Agramu

Došlo je i vrijeme za prvi ovogodišnji Veseli petak u Agramu koji simbolično pada na broj '13' što možda ne odgovara praznovjernima, ali mi ćemo ga zasigurno proslaviti kako i priliči najboljem klubu u Hrvatskoj.

Božićna utrka 2016. u objektivu Renata Branđolice

Osim samih revijalnih utrka, sama tradicija obuhvaća i jednog od najboljeg sportskog fotografa na ovim prostorima, Renata Branđolicu, on je i ove godine bio s nama i pripremio je jednu od svojih najboljih ovosezonskih galerija preko 250 fotografija!

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook