Ostalo

VIDEO: Sve u 16 (GODINA) Atletskog kluba Agram

Jedan od vizuala Foto: AK Agram Jedan od vizuala

Dvanaesti listopad svake godine redovito obilježavamo kao obljetnicu rada i postojanja našeg kluba.

Malo pomalo došli smo do šesnaestog rođendana našeg kluba, a u ovom razdoblju trebalo je poprilično puno toga napraviti da bi došli do trenutnog statusa.

Prije svega, službeno smo, već osam uzastopnih godina (sveukupno devet), najuspješniji atletski kolektiv u Hrvatskoj! Tako se i trudimo djelovati. Sukladno tome red je zahvaliti se atletičarkama, atletičarima, trenericama, trenerima, profesorima, prijateljima, simpatizerima kao i sponzorima kluba na vrhunskoj suradnji i postignućima u ovoj, ali i prijašnjim godinama. 

Sezona nije gotova tako da u ovom trenutku nema previše vremena za slavlje (no sigurno da ćemo trenutak kad dođe vrijeme za to pronaći) i još je tu nekoliko natjecanja pred nama, ali iskoristili smo ovu priliku za novi highlights video koji je ove godine malo 'tvrđe' tematike. Takva je nekako bila i cijela godina, zahtjevna i teška, ali ponovno je ponudila puno, puno razloga za veselje pa je u tom tonu i rađena kompilacija pred vama.

Pratite nas i dalje, internetska stranica usprkos nezaustavljivom rastu društvenih mreža ne posustaje, a dostupni smo svugdje - Instagram profilFacebook stranicaTwitter profil te nam je odnedavno i TikTok aktivan. YouTube kanal nezaustavljivo raste, broji preko 8500 videozapisa i više nismo daleko ni od peteroznamenkastog broja. Tko zna, možda za idući rođendan...

Do tada, neka nam je sretan svima ovaj aktualni, šesnaesti!

Ocijeni sadržaj
(5 glasova)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook