Ostalo

VIDEO: Povratak na pripreme u Istru - Medulin i Pula 2022

Dobro raspoloženje na početku, ali i na kraju priprema Foto: AK Agram Dobro raspoloženje na početku, ali i na kraju priprema

Nakon 3 godine pauze (većinom uzrokovano radi koronavirusa) vratile su se organizirane pripreme, ovaj puta ne u Zadru već Medulinu i Puli gdje smo zadnji puta bili prije 5 godina...

Sada je bio prisutan i nešto veći broj atletičarki i atletičara nego tada (s tim da nisu svi bili u reprezentacijskom svojstvu) u razdoblju od 18. do 24. travnja koje smo boravili uglavnom u Medulinu, a radi potrebe korištenja atletske staze poneki dan bili i u bliskoj Puli.

Promjenjivo vrijeme nije pokvarilo sjajnu i radnu atmosferu u našem djelu ekipe koja je provela jedan kvalitetan, ali i ugodan tjedan. Nešto ste već ranije mogli vidjeti iz naše galerije kao i putem objava na društvenim mrežama poput Facebooka, Instagram profila (dio fotki) i Twittera u multimedijalnom smislu s naglaskom na fotografije uz poneki kratki video isječak.

Povodom povratka nekim normalnijim životnim navikama (i sve manjem isticanju pandemije) kao i samim pripremnim razdobljima pripremili smo i prigodan videozapis s brojnim insertima koji se tiču upravo spomenutog tjedna koji je iza nas. Ideja je ostaviti ga u lijepom sjećanju sa željom - ponovilo se!

Iz naših redova su sudjelovali: Laura Vinkešević, Lucija Pendić, Jan Ferina, Olja Galić, Vita Penezić, Lorena Bartaković, Alen Kolar, Eva Mačković, Anja Tvrtković, Laura Matko, Mateo Ružić, Ivan Cvitić, Vito Carlo Fadini, Dominik Jezernik, Ivana Lončarek, Marko Orešković, Jakov Vuković, Niko Kožul i Vito Kovačić uz svoje trenere Ljiljanu Ćulibrk, Marka Katalinića i Matiju Jakopovića.

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook