Intervju i izjave

VIDEO SPECIJAL: Jakopović, Topić i Katalinić uoči velikih natjecanja + posebni crteži

Na poznatom mjestu iskreno i bez zadrške Matija Jakopović, Zvonimir Topić i Marko Katalinić ovaj puta su se osvrnuli na zaista sve i svašta iako je fokus bio na mlađejuniorsko SP, juniorsko EP i EYOF. Naravno, nisu propustili spomenuti nekog od naših članova, ali kroz video u trajanju od čak 25 minuta bilo je osvrta, čestitki i dobrih želja za ostale hrvatske reprezentativce. Uz niz isječaka koji se protežu kroz video, usput smo prezentirali niz zanimljivh crteža naših mladih i potencijalnih atletičara.

Uspješna sezona Kolarevića nastavlja se na Europskom prvenstvu do 23 godine: "Cilj osobni rekord i što bolji plasman"

U estonskom Tallinnu od 9. do 12. srpnja održat će se 10. izdanje Europskog mlađeseniorskog prvenstva, s tim da u njoj pravo nastupa imaju samo tri godišta, atletičari i atletičarke rođeni 1993.,1994. i 1995. godine. Naš klub imat će tamo svog predstavnika u liku Demira Kolarevića koji tako nastavlja svoju seriju nastupanja na najvećim međunarodnim natjecanjima.

Zlatko Kožuhar u ovoj godini ima velike planove: "Izboriti nastupe na Svjetskom mlađejuniorskom prvenstvu i EYOF-u" (VIDEO)

Zlatko Kožuhar sažeto je 'bacio pogled' na 2014. godini, a u aktualnoj godini iskomentirao je dosadašnje dvoranske nastupe i otvoreno rekao svoje ciljeve u kontekstu nastupa na međunarodnim natjecanjima i postizanju nekih rezultata. Uz to se osvrnuo na dvojicu svojih kolega dugoprugaše i prognozirao njihovu sezonu. 

Hrvoje Čukman za 2015. godinu: "Želim potvrditi norme, 'srušiti' Kotura i druge rekorde, ponoviti uspjehe na domaćim natjecanjima" (VIDEO)

Hrvoje Čukman nam je prokomentirao prošlu sezonu, a u 2015. godini je prepun želja počevši od prvog dvoranskog natjecanja za mlađe juniore i juniorke u Rijeci pa nadalje. Uz to je istaknuo i prognozirao tko bi osim njega u aktualnoj godini mogao biti ugodno iznenađenje. 

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook