Intervju i izjave

VIDEO SPECIJAL 10 GODINA (1): Dva Luke i 'starješine' Kovačić i Topol

Vizual Foto: AK Agram Vizual

(Polu)ozbiljna 'emisija' tj. naš svojevrsni video podcast vratio se u svojem rođendanskom i nešto drugačijem izdanju. 

Dosadašnji format od snimanja 'u jednom dahu' ovaj puta je zamijenio onaj višednevni, kroz 4 dana smo sa svim raspoloživim i raspoloženim članovima i članicama. S obzirom na veliku brojnost zasigurno nismo uspjeli razgovarati sa svima, ali moramo nešto ostaviti i za neke druge prilike.

S akterima smo pričali o njihovim najdražim trenucima u klubu u ovih 10 godina uz eventualno koje popratno pitanje.

Tako da je tema ovaj puta bila zadana i jednosmjerna, ali donijela je niz različitih odgovora. Struktura je za razliku od prošlih izdanja prisutnija, ali i dalje je tu bilo podosta spontanih trenutaka.

Samim time ne treba svaki trenutak shvaćati ozbiljno ili doslovno, ideja ovakvih uradaka je proslaviti rođendan u što pozitivnijem raspoloženju.

Ovaj puta nećemo objaviti sve snimke (koje su visoke 4K kvalitete) odjednom već ćemo ih kroz nekoliko dana u dijelovima puštati putem naše web stranice odnosno YouTube kanala. Sami dijelovi nisu nužno kronološki povezani i sadrže više razgovora i tema.

Za početak objavljujemo sam uvod u kojem su sudjelovali i Luka Dubajić te Luka Biošić uz dodatno objašnjenje poante ovog rođendanskog specijala koji je dobio (za svaki slučaj) i prefiks specijalnog. Drugi video donosi razgovore s dugogodišnjim članovima, Mateom Kovačićem i Franom Topolom i njihova razmišljanja s pogledom prema iza, ali i naprijed.

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook