Domaća natjecanja

Povratničko natjecanje kao pun pogodak: Rekordno PH u štafetama pokazalo svu raskoš hrvatske atletike (VIDEO)

Prvenstvo Hrvatske u štafetama najavili smo kao povratak hrvatske atletike koji je to zaista bio s najvećim brojem (skoro 150) štafeta do sada kao i dolaskom od 26 klubova. Ta lista mogla je biti još veća za koji klub i u tom smislu nam je žao da neki nisu iskoristili priliku, ali svatko bira i određuje svoje dolaske na natjecanja i taj dio nije sporan.

II. PROMO VIDEO 5. Prvenstvo Hrvatske u štafetama

Osim samog sjajnog natjecanja kojeg imamo, dodatna posebnost (nečega što na drugim natjecanjima nema) PH u štafetama je i njihovo predstavljanje (još tamo od 1. izdanja) gdje iz godine u godinu imamo sve više i više maštovitih, simpatičnih i novih vlastitih prezentacija štafeta što se možete uvjeriti kroz ovaj drugi dio promotivnog videa!

VIDEO: Žele brončani limač na dvoranskom prvenstvu Hrvatske u višeboju!

Prvi dan dvoranskog prvenstva Hrvatske u višebojima (u svojem 2. izdanju) donio je zaključke u nekim disciplinama i kategorijama, počevši od onih najmlađih. Kao i na otvorenom, sam plasman manje je važan od same vrijednosti rezultata koja se boduje prema važećim tablicama WA (bivši IAAF). Odmah da ne bi bilo zabune, postoje posebne bodovne tablice za višeboje.

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook