Domaća natjecanja

Bartaković, Kožul, Marek i Redžebašić do prvih dvoranskih (mlađe)kadetskih naslova prvaka Hrvatske

U atletskoj dvorani na Velesajmu održalo se prvo pravo dvoransko kadetsko (U16) i mlađekadetsko (U14) dvoransko prvenstvo Hrvatske na kojem su naši mladi atletičari i atletičarke ponovno polučili niz lijepih rezultata i ostvarenja, a sveukupno smo osvojili 19 medalja, od čega 6 zlatnih, 7 srebrnih i 6 brončanih. Dosta ravnomjerno.

VIDEO: Mrčić uvjerljiv u novoj pobjedi na memorijalnom Božićnom dvoranskom skakačkom mitingu

Prvi puta se u atletskoj dvorani na Velesajmu održao Dinamov dvoranski skakački miting u spomen na njihovog trenera Željka Šobota (sva prijašnja izdanja održana su u dvorani pri Boćarskom domu "Zrinjevac"), a tradicionalno su nastupali i naši članovi među kojima se očekivano istaknuo Filip Mrčić u svom možebitno zadnjem nastupu kada je u pitanju juniorski staž.

9 OD 9 Sjajni hodači i hodačice na cestovnom PPH sa stilom zaključili sezonu domaćih natjecanja za 2018.!

Otok Univerzijade na Jarunu tradicionalno je bio lokacija za novo izdanje pojedinačnog prvenstva Hrvatske u cestovnom hodanju u sklopu kojeg smo nastavili niz izdanja hodačke utrke "Ivan Starek" u sklopu koje i strani natjecatelji ulaze u poredak. Vremenski uvjeti bili su vrlo pogodni za sve hodače i hodačice što su neki od njih i dobro iskoristili.

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook