Domaća natjecanja

Više nego uspješan vikend: ČETVRTI uzastopni put pobjednici kadetskog Kupa i Ekipnog PH za ponovno savršenih 5/5!

Nova pobjednička ekipa Foto: AK Agram Nova pobjednička ekipa

Kup Hrvatske i Ekipno prvenstvo Hrvatske za kadete i kadetkinje ove godine se održalo u dvodnevnom formatu, ali pobjednici su ostali isti.

Natjecanje se održavalo u jutarnjem djelu dana, prije mlađeseniorskog prvenstva Hrvatske.

Sustav je ostao isti: ekipno PH je koncentrirano na najboljeg pojedinca iz kluba i njegovu vrijednost rezultata (npr 12.37 na ženskih 100m vrijedi 763 bodova) prema tablicama dok Kup obuhvaća širi kontekst gdje se boduju plasmani, od 1. mjesta za 12 bodova pa sve do 12. mjesta za 1 bod.

I ove godine smo oduševljeni da smo uspjeli pobijediti u svih 5 natjecanja što je zapravo nastavak super serije, već 4. godinu što je impresivan nastavak kontinuiteta.

Naravno, neće ni taj niz trajati vječno, naše želje su uvijek malo i skromnije (od 1. do 3. mjesta), ali naši atletičari i atletičarke uvijek daju sve najbolje što u tom trenu mogu (ovaj puta i u dva dana) što rezultira novim uspjesima. Svaka im čast!

Kadetski Kup Hrvatske

Sveukupno je ovo 13. godina slavljena pobjede što nije moguće bez bodova u obje (muška i ženske) konkurencije.

Osvojili smo 550,5 bodova dok su Mladost i Dinamo stigli do 386 i 329,5.

Kod kadetkinja je bilo napetije, 240 je naših bodova, 223 Mladosti i 185,5 Dinama dok kod kadeta poprilično suvereno - 310,5 je naš zbir dok su Mladost i Kvarner na 163 i 145 bodova.

Ekipno prvenstvo Hrvatske

Nešto manje napetije naspram prošle godine, naša kvaliteta je dodatno došla do izražaja sa slavljem kod kadeta sa 7333 bodova dok kadetkinje očekivano imaju još više, 8937 bodova!

Dinamo je 2. s 6451/7867 dok je 3. mjesto variralo. Mladost je kod kadeta (6257), a Kvarner kod kadetkinja (7732).

Čestitamo cijelom našem timu koji nisu samo atletičarke i atletičari već u slučaju ovih natjecanja trenerice i treneri, a vremena za odmor nema jer je već novi vikend rezerviran za seniorski Kup Hrvatske pa ćemo shodno tome izvještaje sa samim (individualnim) nastupima kombinirati s ovim natjecanjima.

Sretno dalje!

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook