Ostalo

Novi izgled stranice AK Agrama!

Poštovani posjetitelji, sigurno ste već primjetili određene promjene na web stranici AK Agrama. Novi izgled je vjerujemo, bolji od prošlog te se nadamo da dijelite naše mišljenje. Uz samu promjenu izgleda, dogodile su se još neke promjene i uvedeni su razni noviteti koji stranicu čine još boljom!

 

Prvi i najznačajniji novitet jest tzv. rotator čija uloga jest prikazivanja vijesti, novosti i sl. na vrlo atraktivan i moderan način koji vam nudi i opciju izbora koju vijest želite pročitati. Osim glavnog izbornika koji se nalazi ispod loga našeg kluba (horizontalno) uveden je drugi izbornik (Video Centar, Upoznajmo..., Intervjui, Galerija, Atletičar mjeseca).

 

Video Centar je sekcija u kojoj ćemo dodavati razne snimke utrka i treninga naših atletičara. Na desnoj strani nalazi se poseban odjeljak istog imena koji će svaki dan prikazivati drugi video (nasumičan odabir).

 

"Upoznajmo..." je odjeljak u kojem ćete moći otkriti neke zanimljive podatke o našim atletičarima koje možda niste znali. Kod Intervjua pročitati ćete razmišljanja i odgovore na pitanja naših atletičara.

 

Atletičar mjeseca je još jedan u nizu noviteta, svaki mjesec jedan atletičar bit će odabran što će biti objavljeno na stranici.

 

Kalendar natjecanja će prikazivati idućih 5 natjecanja na kojem nastupa barem 1 naš atletičar.

 

Galerija, Tjedna anketa, Brojač posjeta, Razni citati također ostaju sastavni dio stranice.

 

Dio stranice o našim atletičarima također će biti izmjenjen na bolji, informativniji i jednostavniji način.

 

Ostatak promjena očekujte tokom ovoga tjedna, do idućeg čitanja!

 

Atletski klub Agram

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook