Domaća natjecanja

LIVE STREAM/STARTNE LISTE/REZULTATI 1. Prvenstvo Hrvatske u trčanju na 1 sat 2022

Ovaj puta ne idemo izvan staze Foto: AK Agram Ovaj puta ne idemo izvan staze

Sezonu otvorenih natjecanja započinjemo nešto ranije nego inače.

Prvo izdanje ovog natjecanja održavat će se na atletskoj stazi (400m) za razliku od nedavnog prvog i povijesnog (kao i ovo) prvenstva na 12h. Naspram tog natjecanja ovo će biti pravi mali 'sprint', a odaziv je svakako bolji od očekivanog. Do te granice da smo iz predstrožnih mjera 'prepolovili' utrku seniora s obzirom na broj od 70ak natjecateljica, dok žena ima nešto manje (40ak).

Sukladno tome pripremili smo i prijenos uživo na našem YouTube kanalu, a tu su i startne liste te rezultati uživo u sklopu servisnih informacija.

Predviđeni početak natjecanja je u 14h, a završetak do 18h uz proglašenja jer se radi o pojedinačnom, ali i ekipnom prvenstvu Hrvatske. Tako da nas osim medalja očekuje i borba za trofeje.

Stream bi ovaj puta trebao biti odaslan u Full HD (1080p) rezoluciji tako da nas očekuje još malo veća kvaliteta prijenosa naspram prijašnjih u dvorani i prošle sezone. 'Položi' li ovo natjecanje s tim, isto će se nastaviti i na ostalim natjecanjima u pravoj stadionskoj sezoni koju očekujemo tek od sredine i kraja 5. mjeseca... Sretno svima!

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook