Domaća natjecanja

Grdenić prvak Hrvatske, Matošević i Kirinić viceprvakinje

Najznačajniji su to rezultati današnjeg 1.dana Otvorenog pojedinačnog PH za seniore i seniorke.

 

Goran Grdenić ponovio je prošlogodišnji uspjeh i obranio naslov prvaka Hrvatske na 3000m! Bila je to utrka na kojoj je Goran od prvog do zadnjeg metra vodio utrku i rutinski u cilj ušao s 9:34,26. Gorana sutra očekuje još jedna utrka, a to je utrka na 5000m i svakako je dobro za njega da je danas lagano ostvario pobjedu.

 

Na 400m imali smo dvije predstavnice, a to su bile Natalija Sirovica i Romana Tea Kirinić. Potonja je bila uspješnija, nakon prošlogodišnjeg 3.mjesta, ove godine Romana je napravila još jedan korak naprijed i s 56.27 osvojila srebrno odličje! Natalija je trčala 1:02,49, rezultat vrijedan 2.mjesta u njezinoj skupini, a sveukupno vrijedan 6.mjesta!

 

Matea Matošević istrčala je svoje drugo najbolje vrijeme u životu na 5000m - 16:35,90! Drugo vrijeme vrijedno drugog mjesta i naslova ovogodišnje viceprvakinje Hrvatske u ovoj disciplini! Na 1500m nastupala je Odri Tomas i s istrčanih 5:13,69 utrku je završila kao petoplasirana!

 

Malen broj naših atletičara nastupio je danas, sveukupno petero njih, ali to ne znači da ne "padaju" medalje; osvojene su 3 medalje (jedno zlato i dva srebra). Sutra nas očekuje još više nastupa naših atletičara i samim time još više uzbuđenja u borbi za nove medalje!

 

Kako je 1.dan "otprilike" izgledao, možete provjeriti na ovom LINKU koji vodi na galeriju današnjeg 1.dana!

 

Čestitamo našim atletičarima na medaljama, rezultatima i plasmanima! Svima još uspješnije nastupe želimo tijekom sutrašnjeg 2.dana, sretno!

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook