Ostalo

VIDEO: 10 GODINA najboljeg kluba Hrvatske

Vizual Foto: AK Agram Vizual

Nakon jučerašnje dodatne potvrde najuspješnije klupske godine u kojoj smo ponovno proglašeni najboljim klubom (za 2017. godinu), došao je trenutak da na još jedan način obilježimo naših deset godina.

Nećemo reći "kao da je bilo jučer" kada je klub osnovan jer zaista nije, ali da vrijeme leti i neumoljivo prolazi, nitko ne može osporiti. Često se kroz različite statističke podatke uvjeravamo koliko je naš klub 'narastao' za jedno desetljeće, a sada na jedan drugačiji način možete se uvjeriti u navedeno.

Pripremili smo novi uradak uz glazbenu pozadinu koja će nekima biti i poznata s obzirom na to da smo ju koristili prije 5 godina (iako se ovaj puta radi o jedinstvenoj verziji koju do sad nitko na svijetu nije imao prilike čuti, pa možda čak ni sami autori ili izvođači), ali cijelu priču smo dodatno unaprijedili. Uostalom, aktualno razdoblje nudi pregršt različitih 'remake'-ova, 'reboot'-ova, pa nema razloga da ne pratimo trendove.

Sam videozapis niže i prolazi kroz velik broj fotografija iz naše arhive, ali i arhive naših prijatelja fotografa (iako je naglasak ovaj puta ciljano na klupsku arhivu). Nažalost koliko god se trudili, pokušali smo obuhvatiti što više ljudi koji su u našem klubu ili su bili u našem klubu i rado ih se sjećamo, ali realnost je da bi trebalo napraviti nešto što će trajati minimalno duplo duže s obzirom na veličinu i razmjere našeg kluba. No to ćemo ostaviti za neku drugu obljetnicu.

Još jednom, veliko hvala svima za proteklu, ali i svih 10 uspješnih godina, a mi vas ostavljamo uz ovu retrospektivu ili kako je danas popularno reći na engleskom - "throwback", odnosno više njih. Uživajte i sanjajte!

 

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook