Ostalo

Velik broj posjetitelja zadovoljan novim izgledom stranice

Logo Atletskog kluba Agram Foto : AK Agram Logo Atletskog kluba Agram

Završila je naša prva anketa gdje smo vas pitali za mišljenje u vezi novog izgeda stranice.

Trebali ste nadopuniti rečenicu "Izgled nove stranice je..." s jednom od četiri opcije : "Odličan", "Vrlo dobar", "Solidan" i "Ništa posebno". Čak 66.3% ljudi glasalo je za prvu opciju i ocjenilo izgled naše nove stranice odličnim! Drugi najveći postotak (14.9%) pripao je odgovoru kako se radi o solidnom novom izgledu. Nakon toga slijedi "Vrlo dobar" s 10.9% i najniži postotak ima "Ništa posebno", samo 7.9%. Broj glasova je 101. Hvala svima koji su glasali!

{acepolls 3}

Oni kojima se sviđa naša stranica sigurno će razveseliti vijest kako nas kroz idućih mjesec-dva očekuje još nekoliko noviteta (sve u svoje vrijeme) dok se nadamo kako će onu kritičniju masu upravo nove stvari natjerati da promjene mišljenje. 

Novo anketno pitanje već smo postavili prije otprilike dvije godine, ali stvari su se tada ponešto promjenile stoga smo se odlučili još jednom vidjeti vaša razmišljanja. Novo anketno pitanje glasi : "Ima li u Hrvatskoj dovoljno atletskih natjecanja?". Anketu će te uvijek naći na početnoj stranici. Zahvaljujemo se unaprijed na glasovima.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook