Ostalo

Šok i nevjerica na kraju dana : Matija je rekao ne!

Sve je izgledalo kao u bajci, ali onda je Matija rekao NE!

 

 

Nakon što je sve bilo dogovoreno s Jelenom Isinbajevom, već su se pojavili prvi problemi. Naime na službenoj presici Agrama u hotelu Sheraton večeras u 21h, profesor Jakopović obratio se medijima.

 

Na prvo pitanje novinara iz SN-a je li sretan što će trenirati Isinbajevu, uslijedio je iznenađujuć odgovor našeg trenera! Odgovorio je s protupitanjem : "Tko je rekao da ću je trenirati? To su bila samo puka nagađanja i špekulacije. Nikad nisam rekao definitivno DA!"

 

U dvorani je nastao muk. Ipak, nakon početnog šoka, uslijedilo je pitanje D.M iz VL-a : "Pa u čemu je problem?". Nije se trebalo dugo čekati za odgovor : "Imam veliki respekt prema Jeleni i u krajnjem slučaju, dugogodišnji smo prijatelji. Međutim, moja trenerska procjena u ovom trenutku jest da Jelena nije psihički sasvim spremna za moj način rada. Naime, ja sam trener starog kova kod kojeg je bitno bitno samo jedno, a to su dvije stvari : red, rad i disciplina! Sportaši koji samnom surađuju, kao što su Gamilec, Tomić, Šarić, Popko i ostali su ipak sportaši bitno spremniji za drill koji im ja nudim. 

 

"What is her (Isinbayeva) opinion about this?", brzo je uslijedilo pitanje novinara BBC-a.

 

"I don´t give a damn!", na tečnom engleskom sa cockney naglaskom odgovorio je profesor Jakopović i potom se nasmijao : "Like I said before, I respect her very much but this season is "Gamilec season". I wish Yelena all best."

 

Potom je uslijedilo pitanje čelnicima Agrama kako sada reagirati u ovakvoj situaciji. Isinbajeva dolazi, a trenera nema!

 

Gospodin Couture, predstojnik ureda direktora Agrama obratio se medijima slijedećim riječima : "Agram ima sjajne trenere i unutar svojih redova pronaći će riješenje za Isinbajevu. Vjerovatno ćemo formirati stručni stožer koji će Jelenu dovesti u najbolju moguću formu do SP u Daegu."

 

Trebamo vjerovati Coutureu, sjetimo se koliko je učinio za karijeru svog rođaka Randya u dalekoj nam Americi.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook