Ostalo

Jelena Isinbajeva u Agramu!

Jelena Isinbajeva, višestruka svjetska i europska prvakinja i osvajačica zlatnih olimpijskih medalja, u svom povratničkom pohodu na nove medalje odlučila je krenuti s našim klubom!

 

Jelena Isinbajeva, od danas je službeno postala članicom našega kluba! Senzacionalan transfer konačno je ostvaren!

 

Nakon što se povukla 2010. godine iz natjecateljskog svijeta, Jelena se vraća u 2011. Inače već otprije velik prijatelj našega kluba, očito je shvatila da je za novi početak potrebna i promjena kluba. Razgovaralo se i pregovaralo neko vrijeme i konačno su i jedna i druga strana zadovoljne. Neslužbeno doznajemo da je najveći kamen spoticanja bio oko članarine, ali našao se kompromis i Jelena sutra kreće s treninzima na ŠRC Mladost!

 

Ekskluzivno za našu stranicu rekla je : "Presretna sam što ću konačno moći nastupati za Agram, klub mojeg djetinjstva i mladosti, za koji navijam praktički od rođenja. Još odmalena se sjećam kada su mi roditelji i treneri govorili da ako nastavim ovako napredovati i skakati da postoje šanse da jednog dana nastupim za Agram. Shvatila sam da naprosto svi putevi vode u Agram pa tako i moj. Uostalom, ima li koje ljepše klupske boje od crne?"


O samom danu odluke kada se odlučila za prelazak veli : "U meni se prelomilo prije koji tjedan, na poziv mojih drage prijateljice Lili došla sam na vašu zabavu i tada sam shvatila da je dolazak ovdje realan."

 

Što joj se tako svidjelo na zabavi da je naprosto u tom trenutku odlučila? Jelena kaže : "Prostor. To je najbolji prostor na svijetu sigurna sam, u životu sam bila na puno partya i bilo je stvarno fantastičnih mjesta, ali nijedan nije do koljena vašem klupskom prostoru. Glavna prostorija, kuhinja, blagovaona i vrhunac je šank s dvojicom fantastičnih konobara."

 

Na pitanje je li spremna uoči sezone odgovorila je odlučno : "Spremna sam! Čim se sjetim vašeg klupskog prostora, ne mogu biti motiviranija za osvajanje novih medalja! "

 

Jevgenij Trofimov, njezin sadašnji trener kojem se vratila baš ove godine, nažalost nije se slagao s dolaskom ovdje pa je tako suradnja s njim brzo raskinuta : "Nikad me nije shvaćao, ali nema veze. Moj novi trener biti će Matija Jakopović. Oduševila sam se s njim kad sam vidjela njegov rad na šanku - brzina, preciznost, pedantnost a uz to pristojnost, ljubaznost i srčanost. Kad si takav sjajan konobar, naprosto moraš biti i tako jednako dobar trener! Veselim se radu s njim, unatoč tome što je prvenstveno trener za bacanja, vjerujem da ću puno naučiti od njega."

 

Osim toga, postoji velika mogućnost da će Jelena nastupati za hrvatsku reprezentaciju! Na to je odgovorila : "Da, zašto ne? Predispozicije za to imam, naime prabaka od sestrične mog djeda rođena je u Zaprešiću tako da i ja imam bliže korijene ovdje."

 

S njenim dolaskom u naš klub, rješilo se i pitanje sponzora, naime, potpisan je i tajni ugovor s jednim sponzorom koji nam jamči milijunske iznose po sezoni! Samim time konačno je rješeno i pitanje atletske dvorane, koja će krenuti s izgradnjom već sutra!

 

Dolazak Isinbajeve izazvao je veliko zanimanje šire javnosti i ali i atletičara. Trenutačno telefon ne prestaje zvoniti u našem uredu, javila su se i velika imena, svi žele doći ovdje!

 

Eto, više nego lijepe vijesti, čestitamo našoj upravi i trenerima što su nam omogućili sve to baš na 1.travanj! 

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook