Ostalo

Šest godina Atletskog kluba Agram!

Prelazimo u šestu stazu Foto: AK Agram Prelazimo u šestu stazu

Prije točno šest godina, 12.10.2007., osnovan je Atletski klub Agram.

Sekunde, minute, sati, dani, tjedni, mjeseci i godine prolaze, a mi smo ih navršili već šest. U sportskom smislu zadovoljni smo još jednom uspješnom godinom u kojoj su nam naši atletičari s trenerima nedvojbeno mnogo puta donijeli veselja svojim rezultatima, vremenima, plasmanima, medaljama...

Zahvaljujemo se svima koji doprinose, pomažu i sudjeluju u radu kluba, ovdje sad ne mislimo samo na atletičare i trenere, već na ljude iz našeg sporta, sponzore, prijatelje, simpatizere našeg kluba itd. Ostavljamo vama na procjenu da se prepoznate u prošloj rečenici.

Hvala vam!

Osim šeste obljetnice rada, ovaj tjedan obilježili smo još nekoliko mini-jubileja poput toga da naša Facebook stranica sada broji preko 3000 obožavatelja, kao i twitter profil gdje nas prati više od 50 ljudi. Za hrvatsku atletiku, lijepe su to brojke.

Imat ćemo još prigodnih tekstova i informacija povodom šeste godine, ali i skorog završetka atletske sezone, vama preostaje samo da nas pratite, kako na stazi, tako i u ovom 'virtualnom svijetu'.

Sretan nam (i vam) 6. rođendan!

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook