Ostalo

Niz događanja pred nama: Ekipna i Kup natjecanja te 'Hanžek' kao šećer na kraju

Logo HAS-a Foto: HAS Logo HAS-a

Pred nama su četiri dana koja donose nova atletska uzbuđenja nakon sredine 8. mjeseca gdje smo uživali u Svjetskom prvenstvu s mjestom održavanja u Moskvi.

Kup(ovi) Hrvatske + Ekipno prvenstvo Hrvatske

Subotu i nedjelju pratimo zbivanja u Varaždinu, tamo će se održavati dvostruko natjecanje tj. Kup Hrvatske i Ekipno prvenstvo Hrvatske za seniore i seniorke. Izašle su i startne liste, pogledajte ih ovdje.

Nakon što 'okrunimo' klubove ekipnim i kup naslovima u ponedjeljak slijedi još jedan Kup Hrvatske, ali ovaj je za mlađe uzraste, radi se o kadetima i kadetkinjamaStartnih lista nema, kada se pojave, obavijestiti vas putem naših socijalnih mreža.

Spomenuti uzrast uvijek je izuzetno brojčan i zbog toga uvijek se održavaju kvalifikacije kroz koje će se 12 najboljih plasirati u finale koje je na rasporedu 15. rujna. Čakovec je domaćin kvalifikacijskog, ali i finalnog dijela.

IAAF World Challenge 2013 i Erste Plava Liga

Kvadrilogiju će zaključiti utorak, svjetla pozornice biti će usmjerena na Zagreb gdje nas očekuje 63. izdanje Hanžekovićevog memorijala, mitinga u World Challenge rangu.

Sva zbivanja i novosti (između ostalog startne liste, rezultate...) možete pratiti na službenoj stranici. Sudeći po najavama, očekuje nas još jedno sjajno izdanje ovog kultnog mitinga, mnoge brojne atletske zvijezde diljem svijeta najavile su svoj dolazak, a neće nedostajati ni hrvatskih atletičara među kojima je i naš Mateo Kovačić.

U sklopu 'Hanžeka' održat će se i prvo finalno izdanje Erste Plave Lige, natjecanja za učenike od 4. do 7. razreda. Ako ima još onih koji su propustili pogledati listu finalista ili bitne informacije, neka to učine upravo sada.

Svima kojima se natječu i organiziraju želimo puno sreće i uspjeha, a ostalima preporučujemo da izdvoje svoje vrijeme i daju svoju podršku na jednom od ovih natjecanja. Izbor je šarolik, vama preostaje odlučiti.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook