Ostalo

2 u 1 objektiva Renata Branđolice II

Fran Hojsak na bacanju koplja Foto: Renato Branđolica Fran Hojsak na bacanju koplja

Renato Branđolica po drugi puta ove godine pripremio je dvostruku 'porciju' svojih prekrasnih fotografija s 5. kola Hrvatske atletske lige sjever (stariji) i Ekipnog prvenstva Hrvatske za juniore i juniorke, natjecanja održanog prošli tjedan u subotu.

Broj fotografija koje je ovaj puta pripremio je 198. Primijetit ćete poznata, ali i neka nova lica na fotografijama koje je uslikao jedan od najboljih fotografa na ovim prostorima.

Natjecanje koje se održalo prije dva tjedna je 5. kolo Hrvatske atletske lige sjever (starija konkurencija), a galeriju možete pogledati ovdje (Google +). Još više fotografija možete vidjeti u galeriji Ekipnog prvenstva Hrvatske za juniore i juniorke, posjetite ovaj link ili hipervezu (Google +).

Možda primjećujete kako su linkovi usmjereni na Google + (nekad Picasa web albume) koja prema našem sudu nudi bolji pregled fotografija. No ako vam to i nije previše bitno, naravno kako je za pregled slika tu i naša popularna Facebook stranica koja se polako, ali sigurno bliži broju od 3000 obožavatelja.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook