Ostalo

FOTO i VIDEO: Proljetne pripreme u Zadru 2018

Dio reprezentativaca na okupu Foto: AK Agram Dio reprezentativaca na okupu

Hrvatski atletski savez nastavio je s organizacijom reprezentativnih priprema Hrvatske u Zadru koji se polako, ali sigurno ustaljuje kao novo središte.

Domaćinstvo je ponovno bilo na visokoj razini, počevši od smještaja tj. hotela "Kolovare", a i sadržaja za trening na atletskoj stazi u sklopu SRC "Višnjik" sve je više i više te je svakim pripremama sve bolje i bolje. Termin je bio dobro pogođen, vremenski uvjeti uz možda neke izuzetke vrlo povoljni, posebice pred kraj priprema.

Iz našeg kluba su na kraju sudjelovali Bruno Penezić, Eva Mačković, Ivana Renić, Katarina Vukančić, Luka Dubajić, Marino Bloudek, Marko Orešković, Marta Bošnjak, Mateo Kovačić, Sandra Šrut, Sven Cepuš, Tina Šmid, Zlatko Kožuhar i Wanda Haber Zelanto dok su iz trenerskog djela bili prisutni Marko Katalinić i Zlatko Tot.

Kako to obično biva na pripremama, nije bilo sve samo u treningu i treningu, već i drugim popratnim situacijama za što bolje raspoloženje i atmosferu koja je na koncu bila i prisutna tijekom ovih ugodnih tjedan dana. Ponovilo se!

Donosimo galeriju od 1000 sjajnih fotografija koja je vidljiva preko Facebook stranice ili albuma Google fotografija raspoređena u dva djela radi veličine - link 1 i link 2. Puno fotografija podijelili smo i preko našeg Instagram profila, a tu su naravno i videozapisi. Jedan sadrži niz isječaka s treninga dok ovi ostali idu malo i 'šire' od toga (neki su pomalo i interni), a mogu se već i otprije pogledati na YouTube kanalu.

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook