Ostalo

Dvoranska sezona ide dalje: Juniori i juniorke u Sofiji, kadeti i kadetkinje u Rijeci (FOTO)

Novoizgrađena Asics Arena u Bugarskoj Foto: BGathletics Novoizgrađena Asics Arena u Bugarskoj

Dva velika natjecanja očekuju nas sutra, u subotu, na rasporedu je 2. izdanje prvenstva Balkana u dvorani za juniore i juniorke te novo dvoransko pojedinačno prvenstvo Hrvatske, ovaj puta za kadete i kadetkinje.

Kad kažemo "veliko natjecanje", ovaj puta imamo dvojaka značenja, u slučaju kadetskog PH se prije svega referiramo na standardno odličan odaziv, posebice kod kadetkinja i bit će to nesumnjivo još jedno masovno natjecanje u kojem treba se naoružati strpljenjem i dodatnom koncentracijom. 

U toj kvantiteti ne treba sumnjati i u ostvarivanje kvalitetnih rezultata (za tu U16 dob), vjerujemo da će u toj kategoriji biti i naši članovi ili članice.

Nešto sjevernije naša trenutačno dva najbolja daljaša, Filip Pravdica i Karlo Blažević, skakat će na mitingu u Celju, disciplina je očekivano skok u dalj.

Za to vrijeme u nešto daljoj Bugarskoj naših 5 juniora i juniorki (Katarina Vukančić, Zlatko Kožuhar, Filip Mrčić, Sven Cepuš i Marino Bloudekkoje smo već ranije najavili nastupat će u novoizgrađenoj atletskoj dvorani u Sofiji. Nesumnjivo je i to ambijent koji bi mogao biti inspirirajuć za sve, ali prije svega želja za što boljim rezultatima i plasmanima primarni su motiv. 

Preliminarne startne liste nalaze se u linkovima ispod članka. Svima želimo puno sreće i što uspješnije nastupe!

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook