Ostalo

AGRAMERI NA TRONU EUROPE Bloudek i Cepuš sa svojim rezultatima u ovom trenutku 1. i 2. na dvoranskih 800m juniora

Marino i Sven prije godinu i pol u Tbilisiju Foto: AK Agram Marino i Sven prije godinu i pol u Tbilisiju

Naravno kako nismo na kraju dvoranske sezone, ali prošlo je već dobrih mjesec dana otkada su nam započela dvoranska natjecanja i dozvolite nam da se barem malo veselimo sljedećem podatku.

Na današnji dan (7.2.) na europskim tablicama u kategoriji juniora za 800m i dvoranu 1. i 2. mjesto drže upravo naši Marino Bloudek i Sven Cepuš. Radi se o rezultatima 1:50,04 i 1:50,37. Prekrasno je vidjeti dva atletičara iz Hrvatske, još k tome i naša dva člana, na samom vrhu. 

Marino Bloudek i Sven Cepuš vodeći

Vrijedi i spomenuti kako na aktualnim tablicama Sven vrlo dobro stoji u disciplini 400m gdje njegovih 48.24 vrijedi 11. pozicije.

Uz to na aktualnim tablicama, samo u disciplini skoka u vis, vrlo dobro stoji i Filip Mrčić na diobi 9. rezultata s nekoliko još skakača tako da možemo i njega slobodno svrstati u trenutačnih TOP10 juniora Europe. 

Bravo za naše članove i njihova ostvarenja!

U svakom slučaju, ovo su zaista sjajne najave za predstojeće Balkansko juniorsko prvenstvo u dvorani gdje očekujemo njihove nastupe. Nitko sretniji od nas bude li ovako i na kraju dvoranske sezone :-) 

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook