Međunarodna natjecanja

SLUŽBENO Bartaković drugu godinu uzastopno na Europskom prvenstvu u krosu!

Lorena Bartaković Foto: Renato Branđolica/AK Agram Lorena Bartaković

Realno smo svi polako mislima usmjereni na 2023. godinu, ali ostalo je još jedno veliko natjecanje za kraj priče.

Tradicionalno je to Europsko prvenstvo u krosu koje se sada s prošlogodišnjim i ovogodišnjim održavanjem vraća također u normalni ritam natjecanja. Ove godine natjecanje nakon Dublina i Irske 'seli' u Piemont i Italiju gdje se u gotovo istom datumu (11.12.) održava natjecanje.

Drago nam je kako će novu priliku, ponovno u juniorskoj konkurenciji dobiti Lorena Bartaković koja je inače i na kros PH u Varaždinu pobijedila te tako zaslužila svoje mjesto u reprezentaciji.

U njenoj utrci predviđen je start 89 atletičarki iz 26 zemalja, a organizatori ponovno najavljuju cjelokupno dolazak najvećih europskih zvijezda poput Ingebritsena i sličnih klasnih trkača. 

Njezina utrka u ovom trenu je predviđena za 10:03h, a bit će zanimljivo iz naše reprezentacije pratiti i prvi štafetni kros nastup gdje će Hrvatska također imati jake adute. Ta utrka bi trebala uslijediti odmah nakon nastupa naše članice. Cjelokupni sastav možete pročitati u linku na objavu ispod naše.

Veseli nas da će Lorena dobiti priliku zaključiti svoju natjecateljsku godinu na najljepši mogući način jer ovo je svakako jedno od većih atletskih (posebno izvanstadionskih) natjecanja u godini pa joj želimo i isti takav nastup. Čestitamo i sretno!

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook