Međunarodna natjecanja

PRELIMINARNE startne liste su tu: AGRAM Međunarodni atletski miting 2019

VIzual Foto: AK Agram VIzual

Prije ove same službene objave lista smo vam već i ranije otkrili jedan dio natjecatelja i natjecateljica, a sada ćemo biti konkretniji s preliminarnom startnom listom i svim popratnim materijalima koji dolaze uz nju. Ona se nalazi u linku ispod ove objave. Podsjećamo, početak je predviđen za 14h kada počinje uvodni program, a glavni program je od 16h.

Predviđeni završetak za sada sugerira otprilike 18:30h kada bi trebao početi i prvi PAN Beer Mile Run Agram 2019.

U usporedbi s raspisom, bilo je ponešto promjena u satnici natjecanja i redoslijedu trkačkih disciplina te vas molimo da obratite pozornost na navedeno, dakle ovo je mjerodavan dokument, raspis više nije.

Imamo prijavljeno skoro 300 natjecatelja, tj. xy njih što je i više naspram prošle godine i svakako se radi o lijepoj najavi jednog od najboljih odaziva na ovo natjecanje, čekamo sada da vidimo tko će nam se i sve pojaviti.

Posebno bi napomenuli s obzirom na velik broj prijava koje su stizale u različitim formatima i vremenima, uvijek je moguća i neka greška i lapsus te ako mislite da ste nešto od navedenog primijetili, slobodno nam se čim prije javite na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Vremenska prognoza nije najvedrija na svijetu, ali kakav je bio početak ovog tjedna, gore od toga sigurno neće biti tako da i eventualno koja kap neće pokvariti ovo natjecanje koje ove godine donosi niz vrhunskih atletičara i atletičarki kao i one koji će to tek postati.

Uz najavljeni prijenos natjecanja uživo, kao i rezultate, veselimo se još jednom izdanju našeg mitinga i jedva čekamo da počne!

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook