Međunarodna natjecanja

LUDILO U BEOGRADU Lončarek do novog najboljeg ovosezonskog rezultata - najbržeg unazad 5 godina! (VIDEO)

Prije i nakon jedne od najboljih utrka karijere - Ivana Lončarek Foto: Srpski atletski savez Prije i nakon jedne od najboljih utrka karijere - Ivana Lončarek

Zadnje natjecanje prije Svjetskog dvoranskog prvenstva, upravo u Beogradu, miting srebrne dvoranske serije Svjetske atletike ponudio je niz (nad)vrhunskih ostvarenja.

Sigurno da je prvo ime natjecanja bio Mondo Duplantis i njegov novi svjetski dvoranski rekord na skoku s motkom (6.19m), ali tu priču ostavljamo svim mogućim portalima i glasilima jer za nas je ipak glavna vijest nova eksplozija Ivane Lončarek, i to ponovno na ovom natjecanju!

Zadnji put je 8.11 prije 5 godina (18.2.2017.) istrčala na tadašnjem Serbian Open Indoor Meetingu (ove godine se promijenio naziv u Belgrade Indoor Meeting) što je bilo samo tjedan dana nakon što je u Linzu istrčala osobni rekord od 8.06.

Nakon toga bilo je u ovom razdoblju bliskih utrka tome (uostalom, na ovoj vrhunskoj razini svaka stotinka čini razliku), ali ovako brza nije bila sve do jučer ponovno u glavnom gradu Srbije gdje je to energetski bilo još bolje nego dva dana prije u Istanbulu kada se 'okitila' novom medaljom (broncom) i projurila je ponovno do ponovno do 3. najboljeg rezultata svoje bogate karijere.

Više nego sjajna najava pred Svjetsko dvoransko prvenstvo koje nas očekuje idući vikend na istom mjestu (u malo drugačije vrijeme doduše) u istoj disciplini 60m prepone.

Veselimo se novoj utrci koja će biti kruna ionako već uspješne dvoranske sezone, a na ovom natjecanju će imati priliku još je dodatno 'začiniti'. 

Zaslužila je velike čestitke za pobjedu i ostvareni rezultat čime se uklopila u niz velikih stvari koje su se događale na ovom natjecanju. Ponovilo se!

  • Natjecanje: Belgrade Indoor Meeting
  • Mjesto: Beograd (SRB)
  • Datum: 7.3.2022.
Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook