Međunarodna natjecanja

Kraj uspješne dvoranske sezone: LONČAREK vrlo blizu polufinala, 28. na svijetu! (VIDEO)

Ivana Lončarek prije utrke Foto: AK Agram Ivana Lončarek prije utrke

Završnim nastupom Ivane Lončarek na Svjetskom dvoranskom prvenstvu službeno smo zaključili dvoranski dio sezone, nikad kasnije u povijesti našeg kluba.

Ivana je prema najavama nastupala u 2. skupini utrke na 60m prepone gdje je istrčala utrku brzu 8.19 čime joj je pripalo 4. mjesto.

Upravo u njenoj skupini se najbolje moglo vidjeti što znači trčati prepone jer je za njih zapinjala Danielle Willliams i na kraju potpuno izgubila ritam utrke. Uz sve uspjehe otprije (poput svjetskog naslova), u ovom trenutku se radi o najbržoj preponašici na svijetu ove sezone (7.75)!

Ovdje je ciljem prošla poslije naše Ivane koja je u svekupnom poretku s ovom utrkom zaslužila 28. mjesto.

Sigurno da ostaje žal za drugim krugom natjecanja jer nije bio daleko (2 stotinke) no s druge strane treba biti ponosan i na sam nastup u ovom natjecanju gdje su od hrvatskih predstavnika nastupe izborili samo ona i Filip Mihaljević.

To dovoljno govori o suženom krugu i elitnoj razini koja se traži(la) ovdje u Beogradu.

Veseli i kvalitetnija razina trčanja naspram prošle sezone i sve su to pozitivne stvari za koje se nadamo kako ćemo ih vidjeti i u sezoni na otvorenom što bi značilo da nas čekaju neka nova velika natjecanja i uspjesi na njima.

Velike čestitke idu Ivani ne samo za izboreni nastup i plasman ovdje već na cijeloj dvoranskoj sezoni i formi koju je cijelo vrijeme držala na izuzetno visokoj razini. Od kraja prvog mjeseca pa sve sada do kraja trećeg mjeseca.  Bravo, bravo i bravo!

  • Natjecanje: Svjetsko prvenstvo u dvorani
  • Mjesto: Beograd
  • Datum: 19.3.2022.
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook