Međunarodna natjecanja

Atletičari i atletičarke Zagreba najbolji na Turniru 4 grada!

Vizual Foto: 4citiestournament.sk Vizual

Još jedno uspješno izdanje Turnira 4 grada je iza nas, barem kada je atletika u pitanju, a to nas je najviše i zanimalo.

Po običaju je na ovom specifičnom U17 natjecanju bilo i nekoliko dobrih rezultata, štoviše, osobnih rekorda.

Tako je Ana Kardum postigla svoja najbolja postignuća na skoku u vis i skoku u dalj gdje je osvojila 3. odnosno 2. mjesto.

A u vis je skočila čak do 1.65m čime je podosta poboljšala svoj osobni rekord. Uspješno je sve preskakala do 1.62m kada su započeli prvi problemi, ali iz trećeg pokušaja letvica ne pada te onda na spomenutoj konačnoj visini stiže do uspješnog skoka već u 2. pokušaju.

Dalj je preskočila najdalje 5.25m te je tako tu ostvarila i za jedno mjesto bolji plasman. Uz nju je nastupala Paula Herceg koja je u vis skočila 1.50m za 6. mjesto, a dalj je sa skokom od 5.16 stigla do osobnog rekorda kada je otvoreni dio atletske sezone u pitanju. Samim time je i ostvarila bolju poziciju naspram one na visu, pripalo joj je 4. mjesto.

Uz to, Paula je bila član 4x100m štafete koja je osvojila 2. mjesto s 50.15.

Do najboljeg rezultata karijere stigla je i Gloria Markušić u bacanju kugle (3kg) i to s hicem od 11.12 čime je zauzela vrlo dobro 4. mjesto.

Od naših članova imali smo jednog predstavnika u muškom djelu ekipe, Ivan Vukančić istrčao je 2:09,47 za 6. mjesto na 800 metara.

U konačnici je ekipa našeg grada sveukupno (ove godine nije bilo posebno muške ili ženske kategorije) stigla do pobjedničkog trofeja, na čemu im svima skupa čestitamo!

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook