Međunarodna natjecanja

PRELIMINARNE startne liste su tu: AGRAM Međunarodni atletski miting 2019

Prije ove same službene objave lista smo vam već i ranije otkrili jedan dio natjecatelja i natjecateljica, a sada ćemo biti konkretniji s preliminarnom startnom listom i svim popratnim materijalima koji dolaze uz nju. Ona se nalazi u linku ispod ove objave. Podsjećamo, početak je predviđen za 14h kada počinje uvodni program, a glavni program je od 16h.

AGRAM Međunarodni atletski miting 2019: Domaće atletske zvijezde koje garantiraju još jedno vrhunsko natjecanje!

Još samo jedan dan dijeli nas od početka 8. izdanja našeg mitinga koji se ove godine održava u svojevrsnom novom ruhu malo drugačijeg naziva i nešto kasnijem terminu, ali zadržao je lijepu razinu kvalitete koja je ove godine posebno izražena kada su hrvatski atletičari i atletičarke u pitanju.

Bez brige, odaziv natjecatelja izvan Hrvatske i dalje je više nego zadovoljavajuć i obećavajuć, natjecat će se atletičari i atletičarke ne samo iz susjednih zemalja poput Slovenije, Srbije, Crne Gore, BiH i Mađarske već i iz Austrije, Italije, Finske, Brazila... Sve u svemu, ponovno imamo jedan međunarodni atletski miting u punom smislu te riječi, a predviđen je nastup od 300injak natjecatelja.

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook