Domaća natjecanja

Ženska ekipa drugoplasirana!

U nedjelju 14.11.2010. na Jarunu je održan 24. polumaraton „Ivan Starek“ koji je ove godine ujedno bio i Ekipno prvenstvo Hrvatske u polumaratonu.

Naš klub je po prvi puta nastupio na ovom natjecanju i odmah smo ostvarili izvrsne rezultate. U konkurenciji više od 300 trkača i trkačica iz cijele Hrvatske, ali i ostalih država regije, naša ženska ekipa (Matea Matošević, Ljiljana Ćulibrk, Sanja Knežević) osvojila je 2. mjesto u ekipnoj konkurenciji dok je Matea u svom prvom polumaratonu došla do pobjede s odličnim rezultatom 1:22:18. Ljiljana je bila 12. u vremenu 1:37:24, a Sanja 20. s rezultatom 1:44:59.

 

Naša muška ekipa (Bruno Erent, Goran Grdenić, Mladen Meštrović, Mladen Momić) osvojila je 6. mjesto u vrlo jakoj konkurenciji najboljih klubova iz Hrvatske. Bruno je bio 6. s rezultatom 1:15:34, a Goran 8. s 10 sekundi sporijim vremenom. U konkurenciji trkača do 23 godine Bruno i Goran zauzeli su 2. i 3. mjesto. I njima je ovo bio prvi polumaraton u životu. Mladen i Mladen su postigli slijedeće rezultate; Meštović 1:26:17 i Momić 1:30:43.

 

Treba napomenuti kako uvjeti na trci nisu bili idealni. Naime, umjesto prohladnog dana kakav bi očekivali sredinom studenog, na Jarunu je bilo vrlo vjetrovito i toplo vrijeme za ovo doba godine, što nikako ne pogoduje ostvarivanju dobrih rezultata u dugoprugaškim utrkama. Time su ovi rezultati još vrijedniji.

 

Kompletne rezultate s utrke možete vidjeti na ovom linku.

 

Pogledajte galeriju s današnjeg natjecanja na sljedećem linku.

 

Čestitamo svim našim sudionicima natjecanja na sjajnim rezultatima i plasmanima!

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook