Domaća natjecanja

Uspješan 1.dan pojedinačnog PH u višebojima!

Završio je prvi dan pojedinačnog PH u višebojima. Već imamo i brončano odličje dok preostali  naši atletičari u trenutačnom sveukupnom poretku "stoje" više nego dobro!

 

Bruno Jednačak (ml.kadeti) osvojio je brončanu medalju u troboju!

 

U konkurenciji seniora Milan Kotur u vodstvu je ispred velikog favorita Aleksandra Puklavca! Kako je prednost samo 16 bodova a Puklavec sutra ima discipline u kojima je bolji, teško da će naš Milan zadržati prednost. Jedno je sigurno – dati će sve od sebe!

 

U vodstvu je i "femme fatale" Marija Gredelj u konkurenciji juniorki. Marija usporedno sa atletskom karijerom veoma uspješno nastupa i na modnim pistama u posljednje vrijeme, te kako je i dobar učenik možemo konstatirati da je njezin život višeboj. Sutra sa punim pravom može računati na visok plasman!

 

Treća zvijezda bio je Mislav "Miroslav" Mlakar. Neočekivano prvi nakon prvog dana u potpunoj koncentraciji dočekuje drugi dan!

 

Helena Gilja sa odličnim visom prvi dan završila je na drugom mjestu!

 

Ivor Šipuš je na vrlo dobrom četvrtom mjestu! Sa 52.33 na 400m u posljednjoj disciplini prvog dana umalo je postavio osobni rekord na svojoj osnovnoj disciplini.

 

Sara Luzar Smajić završila je prvi dan na devetom mjestu.

 

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook