Domaća natjecanja

Najuspješniji : Tri zlatna, jedno srebrno i brončano odličje!

Završilo je pojedinačno PH u višebojima koje se 2 dana održavalo u Varaždinu. Prvi put naši atletičari nastupali su na ovom natjecanju i već je ostvaren sjajan uspjeh - jedini imamo 3 prvaka u višebojima ove godine!

 

Zlatna odličja osvojili su Marija Gredelj, Helena Gilja i Mislav Mlakar. Milan Kotur je "srebrni" i već dan ranije Bruno Jednačak osvojio je brončano odličje! Nastupali su i Ivor Šipuš (zauzeo vrlo dobro 5.mjesto) i Sara Luzar Smajić (8.mjesto). Bravo!

 

 

Mislav "Miroslav" Mlakar već je nakon završenog 1.dana bio na vodećoj poziciji i očito je u potpunoj koncentraciji dočekao i drugi dan! Osvojio je velikih 4920 bodova i postao prvak Hrvatske u osmoboju! Ivor Šipuš natjecanje je završio sa osvojenih 4312 bodova!

 

Jučer smo spomenuli da Marija Gredelj sa punim pravom može računati na visok plasman u sedmoboju, danas je Marija naše riječi potvrdila. Femme fatale je bila fatalna za svoje konkurentice i osvojila zlatno odličje (4149 bodova!)!

 

U napetoj borbi kod mlađih juniorki, medalja zlatnog sjaja pripala je Heleni Gilji! Osvojila je 3728 bodova (37 bodova više od drugoplasirane!). Ne zaboravimo spomenuti prve neslužbene informacije koje govore da je Heleni osim zlata pripala i titula najšarmantnije atletičarke!

 

Milan Kotur novi je viceprvak Hrvatske u desetoboju sa 6274 bodova! Iduće godine, s još više iskustva, ne sumnjamo da će Milan napraviti korak više!

 

Dan ranije, Bruno Jednačak osvojio je brončanu medalju na troboju s 1603 bodova!

 

Kod kadetkinja, Sara Luzar Smajić osvojila je 3224 bodova i zauzela 8.mjesto!

 

Čestitamo svima na uspješnim nastupima u višebojima! Prije svega, nadamo se kako je ovo bilo dobro iskustvo za sve naše atletičare kojima je ovo bio prvi nastup na ovom natjecanju te da ćemo iduće godine biti još bolji!

 

 

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook