Domaća natjecanja

U pripremi AGRAM Beer Mile Run, napokon na velikoj pozornici

Vizual Vizual

Za 18. svibnja ove godine u planu je održati prvi pravi (na stazi) zagrebački "Beer Mile Run", utrku u kojoj nije dovoljno samo trčati, već nešto i (malo) popiti.

Za one koji nisu upućeni o čemu se točno radi, možemo ukratko reći kako se u ovoj inačici utrke dugačke 1 milju trče 4 kruga po 400, a na samom početku utrke i prije ulaska u svaki novi krug (tranzicijska zona je cca 10m) potrebno je popiti pivu koju osigurava organizator.

Pobjednik je naravno onaj koji prije uđe u cilj i ostvari što brže vrijeme.

Inače se ova supkulturalna natjecanja učestalo održavaju i potječu iz Sjedinjenih Američkih Država gdje unatoč ustaljenom djelu pravila postoje i neka koja se razlikuju (po državama), a mi ćemo u vremenu koje dolazi dodatno definirati neke od naših. Svakako ćemo se držati osnovnih i što jednostavnijih postavki kako bi dobili što zanimljivije nadmetanje.

Nastup na natjecanju bit će moguć za sve one starije od 18 godina. Kako to otprilike izgleda možete vidjeti u jednom primjeru videa.

Ovo neće biti jedini događaj koji će se održati spomenutog datuma, pripremamo još mnogo toga, ali otkrivamo sve u svoje vrijeme...

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook