Domaća natjecanja

AGRAM proljetno prvenstvo 2019 obilježeno vrhunskim odazivom!

Puno, puno djece Foto: AK Agram Puno, puno djece

Priznajemo, da smo sami željeli naručiti vremenske uvjete za naše mlade natjecatelje i natjecateljice na ovogodišnjem proljetnom izdanju našeg internog natjecanja, teško bi dobili bolje.

Nakon sumornog i promjenjivog petka, dočekala nas je sunčana i topla subota popraćena kojim blagim povjetarcem, a još važnije od toga je da nas je dočekao velik skup djece na jednom mjestu! Štoviše, po pitanju ovog formata klupskih natjecanja, mogli bi smo reći da je ovo bio vjerojatno i najbolji odaziv do sada.

Pod ovim nazivom natjecanja održalo se zapravo prvo izdanje koje je nastavak serije koju smo započeli jesenskim natjecanjima, i ovo je format koji nam se čini poprilično dobrim te ga planiramo nastaviti u godinama pred nama.

Ponovno smo odlučili zarotirati stvari po pitanju odabira disciplina kada su trčanja u pitanju i imali smo 150, 600 i 800m za različite uzraste dok su se skok u dalj i bacanje medicinke ponovili jer je prošli put odaziv bio jako dobar, a ovaj puta je bio samo još bolji.

Polaznici atletskog vrtića i igraonice (2009. godišta i mlađi) još jednom su se susreli s poligonom koji je obuhvaćao više elemenata koje su svi uspješno savladali i nesumnjivo izmamili najviše aplauza i podrške od strane roditelja i prijatelja što nam je uvijek lijepo za vidjeti. 

Vjerujemo da su svi proveli ugodnih 90-ak minuta natjecanja, a osim medalja za prva tri prvoplasirana, ponovno smo svakom podijelili diplome. Ako je netko ranije morao ići, njegova uspomena na današnji dan čeka ga na jednom od idućih treninga.

Odaziv je ponovno bio prekrasan i zaista je lijepo vidjeti toliko mladih i novih lica na jednom mjestu. Samim time svi su i lijepo nastupali, a vjerujemo da su djeca i roditelji proveli ugodnih sat i pol vremena na koliko smo izvorno i bili zamislili ovo natjecanje (uključujući dio okupljanje).

Rezultati nisu bili primarni, ali volimo uvijek stvari bilježiti te je tako bilo i ovaj put. U linku ispod članka nalaze se rezultati te u slučaju neke potencijalne greške slobodno nam se javite na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Zahvaljujemo svima na dolasku i sjajnom natjecanju, ne samo natjecateljima, već i našim starijim atletičarima-atletičarkama koji su danas dali svoj obol i pomogli u navođenju budućih generacija mladih nada koje tek dolaze. Čekamo i radujemo se nekoj novoj sličnoj prigodi!

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook