Domaća natjecanja

Sezona ide dalje, vrijeme je za "2u1" natjecanje, Kup i Ekipno PH za seniore i seniorke

Petar Bratulić kao jedan od brojnih natjecatelja iz našeg sastava Foto: AK Agram Petar Bratulić kao jedan od brojnih natjecatelja iz našeg sastava

Život s COVID-19 se nastavlja, a tako i naša natjecanja te će nakon duže vremena se u 7. mjesecu održati Kup Hrvatske i Ekipno prvenstvo za seniore i seniorke i to u Zagrebu na stadionu uz Savu.

Prvotno je natjecanje bilo planirano za 9. mjesec, ali se nakon svega zapravo dogodila logična rotacija da je juniorska inačica ovog natjecanja završila u tom terminu kako bi seniori dobili mogućnost jednog natjecanja više tim više što se izvan granica Hrvatske teško može nastupati s obzirom na velik niz restrikcija.

Pogled na startne liste sugerira više nego dobar i velik odaziv te očito da unatoč aktualnoj epidemiji atletičari i atletičarke nisu izumrli već su zapravo jedva čekali za jedno veliko natjecanje poput ovog.

Podsjetimo, Kup Hrvatske će se bodovati prema plasmanu (1. mjesto = 12 bodova, ..., 12. mjesto = 1 bod) i voditi u tri kategorije (M, Ž i M+Ž), a za Ekipno prvenstvo Hrvatske boduje se najbolji pojedinac prema tablicama Svjetske atletike i proglašava se pobjednik u dvije kategorije (M i Ž).

Za vikend se najavljuju određene nestabilnosti u vremenu, a mi se nadamo da će ih se izbjeći, a i ako ih bude da što manje ometaju natjecanje. Svima želimo puno sreće!

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook