Domaća natjecanja

PH u polumaratonu: Žene ekipno 2., Bratulić 3. za sveukupno 100. medalju ove sezone!

Hana Malović i Viva Kovač Foto: AK Agram Hana Malović i Viva Kovač

U Čakovcu se održalo novo izdanje Pojedinačnog i ekipnog prvenstva Hrvatske u polumaratonu i ponovno se nismo kući vratili praznih ruku. 

Tako je u pojedinačnom djelu natjecanja očekivano bio najuspješniji Petar Bratulić koji nažalost u utrku nije ušao 100% spreman, ali za medalju se mogao boriti.

Ciljem prolazi kao brončani (1:10:26), a posebno lijepo zvuči podatak da nam je to ujedno i 100. ovosezonska medalja na pojedinačnim prvenstvima Hrvatske, a travanj još nije ni prošao. Najbrži ovdje bio je Miškulin iz Svetica.

Svoju prvu polumaratonsku utrku istrčao je i Omer Hasanbegović, ujedno jedan i od najmlađih natjecatelja ovdje (još uvijek junior), ali to ga nije spriječilo za rezultat 1:23:54 i 36. mjesto. Da ne bi ostali bez ekipnog poretka pobrinuo se Goran Firšt s 1:35:23 za 117. mjesto. Time smo ovdje u tom djelu natjecanja bili sveukupno 13.

Zato je kod žena bilo bitno uspješnije u tom djelu, pripalo nam je 2. mjesto!

Najbrže je trčala Viva Kovač, sveukupno petoplasirana s novim najboljim ostvarenjem od 1:24:16. Blizu je bila Lili Ćulibrk kao 7. s 1:24:44 dok 1:29:26 Hane Malović donosi 14. mjesto.

Tako su spomenuta imena i osigurale novi trofej za nastavak kontinuiteta visokih plasmana na ovom natjecanju, ovisno o kojem sustavu govorimo.

Čestitamo!

  • Natjecanje: Pojedinačno i ekipno prvenstvo Hrvatske u polumaratonu
  • Mjesto: Čakovec
  • Datum: 24.4.2022.
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook