Domaća natjecanja

KAKVA MLAĐEJUNIORSKA GENERACIJA Osvojili 14 zlata, 12 srebra i 10 bronci za sveukupno 36 medalja!

Samo dio medaljaša na okupu, ne stanu svi na slike :) Foto: AK Agram Samo dio medaljaša na okupu, ne stanu svi na slike :)

Znali smo s kakvom U18 generacijom ulazimo u ovu godinu, ali ne treba skrivati kako su dotični dodatno nadmašili sva možebitna očekivanja na Pojedinačnom prvenstvu Hrvatske za mlađe juniore i juniorke.

Tako smo unutar spomenutog natjecanja okrunili čak 14 prvaka/inja kao i 12 doprvaka/inja uz 10 brončanih atletičara/ki što jasno nas dovodi do enormnog broja od 36 medalja i time su naše članice i članovi više nego uvjerljivo najuspješniji na ovom natjecanju, u svim kategorijama medaljama. Bilo koji sjaj pa tako i sveukupan broj.

O njihovim uspjesima više možete pročitati ovdje:

Podsjetimo, već u dvorani smo imali više nego dobru najavu kada su osvojili 21 medalju u omjeru 10 zlata, 6 srebra i 5 bronci tako da je učinak na otvorenom samo kvalitetna nadogradnja postojećih temelja otprije, ali nije ni to ponekad jednostavan zadatak. 

Zaključno možemo biti sretni s natjecanjem koje se odvilo u Karlovcu gdje je malo tko propustio priliku za sjajnim nastupom, a to se vidi i po nizu rekorda koji su se postizali, bilo hrvatskih, a posebno onih osobnih.

Želimo još jednoj našoj vrhunskoj generaciji nastavak dobrog trenda i niz novih uspjeha, za neke na međunarodnoj sceni, a za neke i na domaćoj sceni gdje ih još čeka dosta posla.

Uostalom sezona pojedinačnih prvenstava Hrvatske tek je počela stoga sigurno nismo sve 'ispucali' samo na ovom natjecanju!

  • Natjecanje: Pojedinačno prvenstvo Hrvatske za mlađe juniore i juniorke
  • Mjesto: Karlovac
  • Datum: 5.-6.6.2022.
Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook