Domaća natjecanja

ZLATNI Erent i Renić ponovno cestovni prvaci Hrvatske u hodanju na 50 i 20km!

Bruno i Ivana Foto: AK Agram Bruno i Ivana

Bruno Erent i Ivana Renić nastupali su na jubilarnoj 40. "Dudinska Patdesiatka" u sklopu koje se održalo Pojedinačno prvenstvo Hrvatske u hodanju na 20 i 50 kilometara.

Natjecanje je to kojim se i dalje nastavljaju kvalifikacije za Olimpijske igre (putem World Rankings sustava Svjetske atletike), a svoj put ovdje su nastavili Bruno i Ivana.

Prvi je krenuo Erent od 8 ujutro koji se vrlo lijepo počeo dizati u formi i sa svojim nastupima. Podsjetimo, krajem godine se u Trnavi održalo upravo ovo prvenstvo gdje je nažalost bio prisiljen odustati, a u međuvremenu je sredinom siječnja nastupao u Ostiji kada je hodao 4:37:42.

Danas je veći dio utrke bio u dobrom ritmu te je tek pred kraj ga počeo 'gubiti' pa samim time ulazak u cilj nije donio potpuno očekivani rezultat, ali je 4:13:15 već znatno bliže najboljim ostvarenjima te nudi nadu kako može u idućoj utrci još brže i bolje. U konačnici, ovdje je nagrada i povratak naslova prvaka Hrvatske nakon što ga prošle godine zapravo nije nitko ni imao.

Ivana je također krenula slično, ali su njeni problemi čini se krenuli ranije pa je u konačnici rezultat 1:46:16 kojim prolazi u cilj i osvaja novo zlatno odličje u svojoj karijeri.

Čestitke našoj najboljoj hodačici i hodaču, nadamo se da će biti još prilika za kojim natjecanjem sa željom prema još boljim rezultatima!

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook