Vijesti

Povratničko natjecanje kao pun pogodak: Rekordno PH u štafetama pokazalo svu raskoš hrvatske atletike (VIDEO)

Prvenstvo Hrvatske u štafetama najavili smo kao povratak hrvatske atletike koji je to zaista bio s najvećim brojem (skoro 150) štafeta do sada kao i dolaskom od 26 klubova. Ta lista mogla je biti još veća za koji klub i u tom smislu nam je žao da neki nisu iskoristili priliku, ali svatko bira i određuje svoje dolaske na natjecanja i taj dio nije sporan.

Miting u Mariboru: Pobjede za Mrčića i Oreškovića, Lončarek 2., Kolar do izjednačenja osobnog rekorda! (VIDEO)

Hrvatski atletičari i atletičarke dočekali su i nastupe izvan granice Hrvatske (jedino što možemo biti zabrinuti da trenutačnim tempom porasta zaraženih je pitanje do kada će to trajati), u Mariboru koji je otvorio vrata i za strane državljane (ne samo svoje) koji je sada netipično poslužio mnogima za otvaranje sezone s obzirom na njezin kasniji početak.

II. PROMO VIDEO 5. Prvenstvo Hrvatske u štafetama

Osim samog sjajnog natjecanja kojeg imamo, dodatna posebnost (nečega što na drugim natjecanjima nema) PH u štafetama je i njihovo predstavljanje (još tamo od 1. izdanja) gdje iz godine u godinu imamo sve više i više maštovitih, simpatičnih i novih vlastitih prezentacija štafeta što se možete uvjeriti kroz ovaj drugi dio promotivnog videa!

Od ponedjeljka počinju službeni treninzi: Atletska škola i vrtić ponovno u pogonu!

Kao što smo i najavili, tijekom tjedna je sukladno odluci nadležnih tijela i Sportski park "Mladost" konačno otvoren za treninge svih članova i članica. Naravno, prilikom toga respektirati ćemo i izrečene preporuke koje se tiču bavljenja aktivnostima, a svakako nam u prilog ide velika prostornost našeg stadiona koja će uvelike olakšati pridržavanje spomenutih uputa.

PONOVNO OMOGUĆENI UPISI Čekamo vas u našoj školi atletike!

Polagano izlazimo iz razdoblja krize uzrokovane virusnom pandemijom i okrećemo se sportskim aktivnostima za sve u skladu sa propisanim uputama i preporukama treninga (počevši od našeg samog mjesta održavanja treninga koji omogućava višestruku provedbu istog) te otvaramo mogućnost priključivanja našem klubu!

UPISI Atletska škola 2020: Napravite svoje prve atletske korake!

Dolazak toplijih i ljepših dana (i figurativno i preneseno) odličan je poziv za sve koji žele upoznati ponudu kraljice sportova kroz naše treninge i programe različitih sadržaja na atletskom stadionu uz Savu koji velikom prostranošću više nego zadovoljava postavljene epidemiološke zahtjeve koji se tiču problema zvanog COVID-19.

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook