Ostalo

Vikend prepun domaćih i međunarodnih događaja: Ekipno EP, Kadetsko-mlađekadetsko i planinsko PH...

Vizuali nekih od natjecanja Foto: AK Agram/HAS/EA Vizuali nekih od natjecanja

Jedan od bogatijih vikenda ove godine za praćenje donosi nam Europsko ekipno prvenstvo (2. liga) u Tel Avivu (Izrael) dok će se u Hrvatskoj, točnije u Osijeku održavati pojedinačno prvenstvo Hrvatske za kadete i mlađe kadete, a u Ivančici pojedinačno prvenstvo Hrvatske u planinskom trčanju.

Nakon duže vremena, ponovno smo u Osijeku na jednom državnom vikend-natjecanju i to pojedinačne naravi. Organizacija ovog natjecanja za najmlađe uzraste nije jednostavan zadatak i nadamo se kako će sve proći u najboljem redu te se veselimo nastupu naših mladih nada u borbi za što bolje rezultate, plasmane pa i medaljama.

S obzirom na lokaciju natjecanja, broj ljudi očekivano je malo manji nego što bi inače bio, ali imamo mi svoje kandidate.

Nakon planinskog dugog trčanja prošli tjedan, u subotu bi u Ivančici trebalo bi nastupiti četvero naših članova iz Plivačkog kluba Orahovica na ovom nešto kraćem, ali i dalje zahtjevnijem formatu trčanja. Prijavljeni su Borna Katić, Luka Pavić i Marko Švarc u kategoriji juniora na 8.5km te Nives Smolčić u kategoriji juniorki na utrci dugačkoj 4.8km.

Međunarodnih uzbuđenja neće nedostajati, ponajviše u Tel Avivu gdje hrvatski reprezentativci nastupaju u 2. ligi Europskog ekipnog prvenstva. Kao što smo ranije i pisali, tu je devet naših članova, a kroz kratki Instagram pregled možete vidjeti kada (po našem vremenu) trebamo očekivati njihove nastupe. Male promjene su i dalje moguće.

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook