Ostalo

Veseli petak ponovno s vama - Vesela kataklizma

Novo ruho Veselog petka Foto : AK Agram Novo ruho Veselog petka

Nakon duže vremena vraća se vaš i naš najdraži Veseli petak s posebnim gostima u 20h na simboličan datum 21.12.2012.

Posljednji put u Atletskom klubu Agram, posljednji put na ovoj planeti, posljednji put u vašem i svačijem životu proslavite Veseli petak!

- Dočekajte kraj civilizacije u ugodnom društvu
- Dočekajte krah svega živog na planeti uz plesni nastup „Agram style" u izvedbi dua Mesarić – Hojsak
- Priznajte svojim bližnjima što zapravo mislite o njima, neće imati vremena za odmazdu
- Javno obznanite svoju seksualnu orijentaciju, ako vam i zamjere, neće zadugo
- Osjećajte se gordo i ponosno u društvu novih i posljednjih hrvatskih rekordera Meštrovića i Galića
- Rješite se svih negativnih osjećaja jer to stvarno više nema smisla
- Budite pozitivni iako ni to nema smisla
- Obucite svoje najljepše toalete jer ih nemate više za što čuvati
- DJ Apokalipso je za vas pripremio primjerene glazbene uratke poput Knockin' on a Heaven's door, Highway to Hell, Stairway to Heaven, The Final Countdown, The End, Smak svita, Let it be, Sympathy for the devil, You can't always get what you want, Should I stay or should I go, Live and let die, Burning down the house, Time to say goodbye, Time of my life, Don't stop believing...

Sve počinje (i završava?) u 20h

Svečanost početka kraja počinje u 20h, a završava sredinom smaka svijeta. Nadamo se da će to biti što ranije jer uprava kluba sukladno recesiji u kojoj se nalazimo nije odobrila kupnju hrane i pića.*

Nažalost, naš novi slogan „Agram živi vječno" neće biti pušten u uporabu iz praktičnih razloga. Obzirom da se party održava ispod betonske tribine postoji mogućnost da članovi AK Agram požive koji minut duže od ostatka čovječanstva što će našem klubu dati mitsku dimenziju najdužepreživjelog sportskog kluba na planeti. Time bi postali osvajači prestižnog priznanja IOC „Grand survival".

Molimo sve članove da podmire članarinu za tekuću godinu jer naša kancelarija neće uredovati po nastupu Apokalipse. Također vas ljubazno molimo da vratite klupske dresove (oprane!) – neće vam više trebati, doduše, neće trebati ni nama, ali uprava kluba želi napraviti popis inventure kako nas kataklizma ne bi dočekala u neredu.

Tko nije ispunio pristupnicu klubu neka je hitno ispuni kako bi vas mogli evidentirati u našu bazu podataka. Iza 21.12.2012. pristupnice će se smatrati nevažećima. Isto se odnosi i na zahtjeve za kategorizacije. Svi koji nisu obavili lječnički pregled neka to hitno učine jer je potpuno neprihvatljivo dočekati kraj čovječanstva sa neriješenim zdravstvenim statusom. Bacače molimo da vrate proteine jer tamo kuda idu neće im trebati.

Sve najbolje u narednih tridesetak sati, brz i ugodan kraj želi vam vaš „Veseli petak".

*U slučaju da Armageddon nastupi ranije, zabava će biti odgođena do daljnjega.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook