Ostalo

"U Hrvatskoj nema dovoljno atletskih natjecanja"

Logo Atletskog kluba Agram Foto : AK Agram Logo Atletskog kluba Agram

Navedeni naslov svojevrsni je rezime naše drugog anketnog pitanja.

Na pitanje "Ima li u Hrvatskoj dovoljno atletskih natjecanja?" najveći broj naših posjetitelja je glasovao za "Ne, premalo u svakom slučaju" (33.3%). Za samo jedan glas slabiji su bili oni nešto neodlučniji koji su glasovali za "Neznam, moglo bi ih biti još više" (32.5%). S druge strane, blizu je i opcija "Da, ali neke discipline su slabo zastupljene" koja je dobila 26.5% glasova. Najmanji broj ljudi glasovao je za "Da, sasvim dovoljno", tek 7.7%. Sveukupan broj glasova u ovoj anketi je 117. Zahvaljujemo svima koji su odabrali jednu od svojih opcija.

{acepolls 4}

Postavljeno pitanje već ste jednom mogli vidjeti na našoj stranici, bilo je to prije dvije godine i tada su rezultati ankete bili barem dvostruko negativniji u usporedbi sa sadašnjim rezultatima što je svakako jedan razlog za optimizam. Ne stoji se na "mrtvoj točki", to je najbitnije.

Nakon nešto ozbiljnijeg anketnog pitanja vrijeme je za jedno trivijalniju anketu koju već možete vidjeti na početnoj stranici i glasi : "Od navedenih vama najzanimljivija štafeta je...". Na vama je da odaberete. 

 

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook